نباید به دشمن اجازه دوقطبیسازی دهیم
- شناسه خبر: 62029
- تاریخ و زمان ارسال: 11 تیر 1404 ساعت 07:30
- بازدید :

به گزارش ولایت؛ حجتالاسلام والمسلمین سیدمصطفی مجیدی در آیین سوگواره عاشورایی که در آستان امامزاده حسین( ع) برگزار شد؛ گفت: شرط اصلی برای ایستادگی در برابر ظالم، نرفتن زیر بار ذلت، روایت درست از میدان و تاریخ معاصر و همچنین از جلوگیری از نفوذ دشمن؛ شناخت دشمن است.
وی با اشاره به اهمیت مقوله دشمنشناسی؛ از ضرورت توجه به این امر در جامعه گفته و افزود: اهمیت این امر آنقدر زیاد است که در حدود یک ششم از آیات قرآن به این موضوع اشاره شده است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان با تشریح آیات قرآن و اشاره به دشمنان مسلمین در کتاب آسمانی قرآن؛ افزود: جنگ امروز در واقع جنگ اسلام و یهود است، البته باید تاکید کرد که ما در کنار یهودیها و کلیمیانی که تفکر صهیونیستی ندارند، به صورت مسالمتآمیز زندگی میکنیم و با آنها در این زمینه بحثی نداریم؛ بلکه بحث و مشکل ما با صهیونیستها و کسانی است که تفکر صهیونیستی دارند.
مجیدی در ادامه به تشریح سیاستهای دشمن بالاخص صهیونیستها در قبال مسلمانان در طول تاریخ پرداخته و یادآور شد: چهار سیاست را همواره آنها برای تقابل با مسلمانان در پیش گرفته و همچنان نیز این سیاستها را ما در دنیای امروز شاهد هستیم.
اتخاذ سیاستهایی از سوی دشمنان برای مقابل با مسلمانان
مدیر کل اوقاف، تحقیر و بی اعتماد کردن مسلمانان به آیین دین اسلام، بیرون راندن مسلمانان از میدان رزم در مقابل دشمن، ناامید کردن مردم از اسلام و نظام اسلامی و ترساندن جامعه مسلمان از دشمن ابرقدرت را به عنوان چهار سیاست دشمن در مقابل مسلمانان عنوان کرده و اظهار داشت: ما امروز هم به وضوح این سیاستهای دشمن را در میدان مقابله و رویارویی دو جبهه مشاهده میکنیم.
وی با تاکید بر ضرورت حفظ هوشیاری و بصیرت در شناخت دشمن و همچنین سیاستهای دشمنان، تاکید کرد: دشمن، دشمنی خود را ادامه خواهد داد ولی در مقابل باید آحاد جامعه با آگاهی از این حربهها، تو دهنی محکمی بر دهان آنها بزند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان در ادامه با اشاره به جنگ تحمیلی اخیر از مقاومت و اتحاد ایجاد شده در جامعه تقدیر و تاکید کرد: جامعه مقاوم و ایستاده در میدان چنان تودهنی بر امریکا و اسرائیل زد که سالها زمان میبرد تا از این گیجی در بیایند؛ البته اگر حیاتشان ادامه یابد.
مجیدی دوقطبیسازی را یکی دیگر از حربههای دشمن در جامعه عنوان کرده و با تاکید بر لزوم هوشمندی ملت؛ گفت: حالا که تلنگری بر جامعه وارد شده و دلها در کنار هم قرار گرفته است و متوجه شدیم که ما ایرانیها با هر سلیقه و عقیدهای در کنار هم ایستادهایم، باید این اتحاد را حفظ کنیم و نگذاریم دشمن از بعضی کجسلیقگیها استفاده و دوقطبی ایجاد کند.