لزوم همراهی مجموعه استان برای افزایش اعتبارات
- شناسه خبر: 19523
- تاریخ و زمان ارسال: 6 شهریور 1402 ساعت 08:00
- بازدید :

به گزارش خبرنگار ولایت؛ فاطمه محمدبیگی در جلسه شورای هماهنگی دستگاههای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی که با حضور رجب رحمانی دیگر نماینده مجلس شورای اسلامی در سالن جلسات اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان قزوین برگزار شد؛ گفت: استان قزوین با وجود وسعت و جمعیت پایین در کشور، از نظر وضعیت تولید و کار در جایگاه مناسبی در سطح کشور قرار دارد.
وی ادامه داد: علاوه بر این بر اساس شاخصههای متعددی که لحاظ شده، از استانهای امن کشور در حوزه سرمایهگذاری نیز محسوب میشود.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک اظهار داشت: با وجود جایگاه ویژه استان از نظر تولید و نقشآفرینی آن در عرصههای مختلف اقتصادی شاهد هستیم از نظر تخصیص اعتبارات بودجهای در کشور، قزوین در ردیفهای پایین قرار دارد.
محمدبیگی با بیان اینکه این شرایط برای استان خطرناک بوده و نتیجه آن فرسوده شدن سرمایههای انسانی، زیربنایی، تخصصی، حمل و نقل، محیط زیست است؛ یادآور شد: متاسفانه ما این فرسودگی را در استان شاهد هستیم.
وی از ضرورت همراهی مسئولان برای ارتقای جایگاه بودجهای استان گفته و تصریح کرد: در این راستا باید همت و عزم جدی در مجموعه استان ایجاد شود و بدون همراهی مسئولان استانی این امر امکانپذیر نیست.
محمدبیگی در ادامه گریزی به رشد اقتصادی در استان داشته و افزود: باید وضعیت اقتصادی طوری رشد کند که هزینه تولید کاهش یابد.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت اتخاذ راهکارهایی برای فراهم آوردن زیرساختهای مناسب در استان تاکید کرده و با اشاره به مصوبه استقلال شرکتهای برق منطقهای در مجلس شورای اسلامی؛ افزود: بایستی شرکت برق قزوین از زنجان جدا شود.
محمدبیگی با اشاره به گزارشهایی مبنی بر طولانی شدن پروسه برقرسانی به شرکتهای استان قزوین، تصریح کرد: همین امر منجر به افزایش هزینههای تولید و پایین آمدن ارزش سرمایهگذاری برای سرمایهگذاران بخش خصوصی شده است.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اجرای این مصوبه، بر لزوم تلاش مسئولان برای اجرایی شدن آن تاکید داشت.
برای سرپا نگه داشتن بخش خدمات، راهکاری اتخاذ شود
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نرخ مشارکت اقتصادی در بخشهای مختلف در استان، بر ضرورت حمایت از بخش خدمات تاکید کرده و افزود: با توجه به تحریمها و شیوع کرونا طی دو سال گذشته، شاهد آسیب به این بخش هستیم.
وی تاکید کرد: بخش خدمات، با اشتغالزایی بالایی که دارد، بابد یکی از دستور کارهای شورای هماهنگی دستگاههای اقتصادی باشد و روش تامین مالی خوبی برای این بخش ارائه شود.
بخشی از بانکهای فعال در جذب سرمایههای مردم پای کار هستند ولی موقع دادن تسهیلات به مردم حضور ندارند
رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین در ادامه از فعال بودن ۳۰ بانک در استان گفته و افزود: از این تعداد فقط ۱۷ بانک عضو شورای هماهنگی بانکها هستند که بنده از این امر گلهمندم از این که موقع جذب و دریافت سرمایهها پای کار هستند ولی وقتی مردم نیاز به دریافت تسهیلات دارند، با در بسته تعدادی از این بانکها مواجه میشوند.
وی از ضرورت همراهی بانکها برای ارائه تسهیلات مورد نیاز به مردم گفته و افزود: در حوزه پرداخت وامهایی همچون وام ازدواج ما شاهد گلایههایی هستیم که باید تدابیری از سوی بانکها اتخاد شود تا دغدغه مردم مرتفع شود.
وی تمرکز حسابهای بانکی در مرکز و عدم برخورداری استان از این ظرفیت مالی در استان را یکی از مشکلات عنوان کرده و خواستار ارائه راهکار مناسب برای این امر شد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گریزی نیز به مصوبه اجرای طرح مولدسازی داراییها داشته و گفت: در این زمینه هم نقد جدی دارم و هم خواهان نظارت جدی هستم.
در ادامه این نشست مدیر کل امور اقتصادی و دارایی و دیگر مدیران زیرمجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی به ارائه عملکرد پرداختند و با طرح دغدغهها و مشکلات دستگاههای زیر مجموعه خود خواستار همکاری مجمع نمایندگان استان برای رفع آنها شدند./ق