رئیس شعبه تعزیرات حکومتی قزوین:
سوپرمارکت متخلف در قزوین پلمب شد
- شناسه خبر: 10867
- تاریخ و زمان ارسال: 20 فروردین 1402 ساعت 09:04
- بازدید :
رئیس شعبه تعزیرات حکومتی قزوین از جریمه و تعطیلی سوپرمارکت، واقع در یکی از مجتمعهای رفاهی خدماتی قزوین به دلیل گرانفروشی خبر داد.
به گزارش ولایت، غلامحسین افشار گفت: در راستای صیانت از حقوق مصرفکنندگان و تشدید نظارتها و طی سرکشی از مجتمع رفاهی خدماتی، یک سوپرمارکت به دلیل عدم درج قیمت و گرانفروشی به پرداخت؛ جزای نقدی، نصب پارچه و پلمب واحد صنفی محکوم شد.
وی افزود: واحدهای صنفی موظف به درج قیمت و نصب نرخنامه کالا و خدمات هستند و مردم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد را جهت رسیدگی فوری به تعزیرات حکومتی گزارش نمایند.
گشتهای سیار تعزیرات حکومتی با حضور؛ روسای شعب، اقدام به سرکشی در بازارها، شرکتهای تولیدی، انبارها و… کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، حکم محکومیت در محل صادر و در کمتر از یک روز اجرایی میگردد.