پلمب یک واحد دندانپزشکی غیرمجاز در بوئینزهرا
- شناسه خبر: 81066
- تاریخ و زمان ارسال: 2 اردیبهشت 1405 ساعت 07:30
- بازدید :

گروه حوادث ـ کارشناس نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بوئینزهرا از شناسایی و پلمب یک واحد دندانپزشکی غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.
به گزارش ولایت، معصومه قربانی با اعلام این خبرگفت: با توجه به گزارشهای رسیده مردمی و بررسیهای نامحسوس، مبنیبر فعالیت فردی ناشناس در حیطه دندانپزشکی و دندانسازی در محیطی کاملا غیر بهداشتی در منزل مسکونی در یکی از روستاهای بخش شال از توابع این شهرستان و تایید تخلف، با گرفتن دستور قضایی و هماهنگیهای لازم توسط نیروهای کلانتری شهر شال، بازدید از محل مورد نظر، انجام شد و محل فعالیت تعطیل، تجهیزات آن نیز توقیف و جمعآوری شد. وی افزود که پرونده فرد خاطی هم برای سپری شدن مراحل قانونی، تحویل مراجع قضایی شده است.
کارشناس نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بوئینزهرا از شهروندان خواست برای دریافت خدمات دندانپزشکی، فقط به مراکز دارای مجوز مراجعه کنند و در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیر مجاز در حوزه سلامت، موضوع را از طریق سامانه 190 گزارش دهند.







