در راستای پویش کمک مومنانه صورت گرفت؛
هوشمندسازی ۲ کلاس درس توسط خانواده نیکاندیش شالی
- شناسه خبر: 44031
- تاریخ و زمان ارسال: 10 مهر 1403 ساعت 07:30
- بازدید :
خانواده یکی از فرهنگیان فقید شهر شال از توابع شهرستان بوئینزهرا، در اقدامی جالب و خداپسندانه و به نیابت از پدر مرحوم خود، هزینه هوشمندسازی دو کلاس درس را پرداخت کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوئینزهرا، خانواده تاریوردی بعد از درگذشت پدرشان مرحوم حکمعلی تاریوردی که سالها قبل در کسوت معلم در آموزشوپرورش منطقه شال اشتغال داشت، در اقدامی پرمهر و خداپسندانه و در راستای پویش کمک مومنانه و برای جلوگیری از عقبافتادگی تحصیلی دانشآموزان، به تجهیز و هوشمندسازی دو کلاس درس مدرسه شهیدان شهبازی شال پرداختند.
در این راستا مبلغ ۷۰۰ میلیون ریال برای خرید دو دستگاه ویدئو پروژکتور و دو دستگاه کامپیوتر با تمام وسایل جوانبی، توسط خانواده تاریوردی، هزینه شد.گفتنی است با این اقدام، دانشآموزان این کلاسها از فناوری روز آموزشی بهرهمند شدند.




