مرگ عابر پیاده در حادثه رانندگی
- شناسه خبر: 56675
- تاریخ و زمان ارسال: 25 فروردین 1404 ساعت 07:30
- بازدید :
گروه حوادث ـ فرمانده انتظامی آبيک گفت: برخورد يک دستگاه خودرو سواری با عابر پياده در شهر آبيک منجر به مرگ عابر شد.
به گزارش ولایت، سرهنگ بهروز لامعی با اعلام این خبر بیان کرد: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک مورد حادثه رانندگی در شهر آبیک، بلافاصله گشت تصادفات به همراه دیگر نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: با حضور ماموران در محل و بررسیهای اولیه مشخص شد که یک عابر پیاده به دلیل برخورد خودرو با او به شدت مصدوم شده و باوجود تلاش نیروهای امدادی و کادر پزشکی جان خود را از دست داده است.
فرمانده انتظامی شهرستان آبیک با اشاره به اینکه علت تامه حادثه توسط کارشناسان پلیس در دست بررسی است. خاطرنشان کرد: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگان و عابران پیاده از وقوع حوادث دلخراش این چنینی پیشگیری میکند.




