مدیریت منابع آب و اصلاح الگوی کشت، ضرورت حیاتی برای کشاورزی منطقه
- شناسه خبر: 85915
- تاریخ و زمان ارسال: 9 تیر 1405 ساعت 07:30
- بازدید :
به گزارش ولایت، وی ضمن تبریک هفته جهاد کشاورزی به مدیران و کارکنان این مجموعه، از تلاشهای انجامشده در راستای توسعه بخش کشاورزی و تأمین امنیت غذایی قدردانی کرد.
صالحی با اشاره به محدودیت منابع آبی، حرکت به سمت کشتهای کمآببر و برنامهریزی دقیق در حوزه تولیدات کشاورزی را امری ضروری دانست و بر اصلاح الگوی مصرف آبهای زیرزمینی تأکید کرد.
فرماندار بوئینزهرا همچنین همکاری نزدیک کشاورزان، بهرهبرداران و دستگاههای اجرایی را برای حفظ منابع آبی حیاتی عنوان کرد و گفت: صیانت از منابع آب نیازمند مدیریت مشترک و تصمیمگیری علمی در سطح شهرستان است.
وی در ادامه، لایروبی و احیای قنوات را از اقدامات مهم در بهبود وضعیت منابع آبی دانست و خواستار تسریع در اجرای این طرحها شد.
صالحی همچنین با اشاره به اهمیت تأمین نان باکیفیت برای شهروندان، بر نظارت مستمر بر عملکرد نانوایان و رعایت استانداردهای پخت نان تأکید کرد و استمرار بازرسیها را ضروری دانست.


