لزوم مراقبتهای ویژه بهداشتی برای صنعت دام و طیور
- شناسه خبر: 74479
- تاریخ و زمان ارسال: 3 دی 1404 ساعت 07:30
- بازدید :

به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین، جلسه قرارگاه پدافند زیستی استان به ریاست شهرام احمدپور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و با حضور مرادی مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری، طاهر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین و تعدادی از مدیران دستگاه ها با هدف ارتقای سطح آمادگیها و هماهنگیهای بینبخشی برای مقابله با تهدیدات زیستی برگزار شد.
شهرام احمدپور در این نشست، با اشاره به ویژگیهای جغرافیایی استان قزوین، بر حساسیت فعالیتهای گسترده دام و طیور در تمامی شهرستانهای استان تاکید کرد و گفت: به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و حجم بالای فعالیتها در حوزه دام و طیور، استان ما در معرض تهدید مخاطراتی چون آنفولانزای فوق حاد پرندگان و بیماریهای دامی مانند تب برفکی قرار دارد. بنابراین، آمادگی زیستی در بالاترین سطوح، یک ضرورت اجتنابناپذیر است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، رصد و پایش مستمر مخاطرات حوزه زیستی را اولویت نخست قرارگاه اعلام کرد و افزود: در استان باید در تمام سطوح، آمادگیهای لازم را برای مقابله و کنترل بیماریها ایجاد کنیم. در این میان، پیشگیری از بیماریهای دامی، بهویژه آنفولانزای فوق حاد پرندگان، از اهمیت حیاتی برخوردار است.
احمدپور با تاکید بر پیوند امنیت زیستی و امنیت اقتصادی استان خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت صنعت دام و طیور در امنیت غذایی و اقتصاد استان، لازم است که مراقبتهای ویژه بهداشتی تقویت شود تا از بروز هرگونه مخاطره در این حوزه جلوگیری گردد. هرگونه غفلت در این زمینه میتواند بهطور مستقیم بر اقتصاد، افزایش قیمتها و معیشت مردم تاثیر بگذارد.



