لزوم استفاده از اتوبوسها و تاکسیهای برقی در ناوگان حمل و نقل عمومی
- شناسه خبر: 70213
- تاریخ و زمان ارسال: 7 آبان 1404 ساعت 07:30
- بازدید :
به گزارش ولایت، قاسم اللهیاری عضو شورا در جلس علنی با بیان این مطلب اظهار کرد: در اکثر کشورهای دنیا سیستم حمل ونقل عمومی به سمت استفاده از خودروهای برقی رفته است؛ چرا که نقش مهمی در کاهش آلودگی هوا و کاهش مصرف سوخت دارد.
وی ادامه داد: ضرورت دارد مدیریت شهری برخی مشوقها را در این خصوص برای تاکسی و اتوبوس در نظر بگیرد و برای ورود این نوع خودروها به شهر برنامهریزی داشته باشد.
اللهیاری همچنین خواستار ایجاد ایستگاه شارژ خودروهای برقی در قزوین شد و گفت: این مهم یک نیاز ضروری بوده و لازم است شهرداری شرایطی را برای حضور سرمایهگذاران در این بخش فراهم کند، در حال حاضر نیز سرمایهگذار مربوطه وجود دارد اما نیاز است تا اعطای مجوزات آن از سوی شهرداری تسهیلگری شود.
این عضو شورا در بخش دیگری از سخنانش پیرامون یک لایحه شهرداری در خصوص دریافت عوارض ارزش افزوده تغییرکاربری در بلوار میرزا کوچکخان گفت: مدیریت شهری واستانی همگی بر این نظرند که باید ورودیهای شهر ساماندهی شود و منظر تعمیرگاه و خدماتی باید از این بخش شهر حذف شود اما متاسفانه در کمیسیون ماده پنج میبینیم که در این محورها تغییر کاربری از فضای سبز به کارگاهی، خدماتی صورت میگیرد که با آن شعار ساماندهی ورودیهای شهر در تناقض است.




