قراردادم با پرسپولیس ثبت شده است
- شناسه خبر: 64928
- تاریخ و زمان ارسال: 26 مرداد 1404 ساعت 07:30
- بازدید :

به گزارش ولایت و به نقل از ورزش سه، مجتبی فخریان، خرید جوان پرسپولیس که توانایی بازی در چند پست هجومی را دارد، در گفتوگوی خود در جمع خبرنگاران از اهداف و انگیزههایش برای فصل پیشرو صحبت کرد.
او با ابراز خوشحالی از حضور در پرسپولیس گفت: خیلی خوشحالم که در پرسپولیس هستم. دوست دارم امسال بدرخشم و دل هوادارانمان را شاد کنم.
فخریان درباره همکاری با سرمربی سرخپوشان گفت: کار کردن با آقا وحید هاشمیان خیلی خوب است. ایشان مربی خوبی هستند و واقعا روی نظم و انضباط تاکید دارند و امیدوارم که بتوانیم نتایج خیلی خوبی بگیریم.
وینگر تازه وارد پرسپولیس که سابقه بازی در پستهای مختلف را دارد، درباره رقابت در خط هجومی تیم گفت: من خودم با توجه به اینکه هم میتوانم در پست مهاجم، هم پشت مهاجم و هم وینگر بازی کنم، امیدوارم بتوانم صددرصد توانم را بگذارم و به تیم کمک کنم.
فخریان همچنین درباره وضعیت قراردادش توضیح داد: فکر کنم قراردادم ثبت شده، حالا دقیق نمیدانم. بعضی خبرگزاریها میگفتند قراردادم ثبت نشده اما فکر کنم ثبت شده و مشکلی نباشد. امیدوارم در هفته اول با یک برد خوب بتوانیم دل هوادارانمان را شاد کنیم.




