رسانه، مکمل میدان نبرد است
- شناسه خبر: 89045
- تاریخ و زمان ارسال: 25 مرداد 1405 ساعت 07:30
- بازدید :

شهدای اصحاب رسانه، صدای رسای مظلومیت ملت شدند
رسانه در این روزها، مکمل میدان نبرد است و دیدیم که چطور فاصله بین میدان خیابان و میدان نبرد را اصحاب رسانه پر کردند.
به گزارش ولایت؛ سردار رستمعلی رفیعی آتانی در همایش بزرگداشت روز خبرنگار که با حضور سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد؛ گفت: اصحاب رسانه قزوین در همه حوادثی که پشت سر گذاشتیم، خوش درخشیدند.
وی با بیان اینکه خبرنگاران قزوینی مایه آرامش و آبروی قزوینیها بودند؛ اظهار داشت: در ایام سرنوشتسازی که گذشت، خبرنگاران قزوینی تصویر قامت بلند ملت بزرگ قزوین را به نمایش گذاشتند.
فرمانده سپاه صاحبالامر(عج) استان قزوین از اصحاب رسانه قزوینی به عنوان پرچمداران حقیقت، صاحبان میدان امید و منادیان وحدت و پیروزی یاد کرده و اذعان داشت: اصحاب رسانه به میدان آمدند و مستحکم ایستادند تا نگذارند خونهای به ناحق ریخته شده ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ و جنگ رمضان به فراموشی سپرده شود.
رفیعی آتانی با بیان اینکه اصحاب رسانه قزوین با فداکاری، رشادت و شجاعت در میدان بودن را یک صدا فریاد زدند؛ تصریح کرد: این قشر بزرگوار، صدای همه غربتها و مظلومیتهای ملت بزرگ ایران شدند.
وی با اشاره به شهادت هشت تن از اعضای یک خانواده قزوینی افزود: غربت خانواده هشت شهید یک خانواده، مظلومیت کودک شهید ۲۲ روزه و صدای صبورانه مادر شهیدان رستمی با همین اصحاب رسانه جهانی شد.
این فرمانده سپاه از عملکرد شایسته خبرنگاران در طول بیش از ۱۶۴ شب برگزاری تجمعات و انعکاس آن گفته و یادآور شد: در بیش از ۱۶۴ نقطه استان قزوین، ۱۱ میلیون نفر روز به میدان آمدند و ما دیدیم که تصویر و سیمای ماندنی مردم در قاب دوربینها و در تسخیر کلمات پرافتخار همین اصحاب رسانه قزوین ماندگار شده است.
آتانی از خبرنگاران به عنوان صدا و زبان حقیقت یاد کرده و با بیان اینکه ما قدردان آنها هستیم؛ ادامه داد: رسانه در این روزها، مکمل میدان نبرد است و دیدیم که چطور فاصله بین میدان خیابان و میدان نبرد را اصحاب رسانه پر کردند.
فرمانده سپاه صاحبالامر استان در ادامه سخنانش خطاب به اصحاب رسانه گفت: دوباره در وسط میدان بمانید تا بدنامها جای خوشنامها را نگیرند.
وی عوض کردن جای خوشنامها به جای بدنامها را کار رسانه دشمن دانسته و تاکید کرد: شما ماموریت الهی را بر عهده دارید و با همه تفاوتهای فکری و سیاسی و فرهنگی که دارید در این میدان بمانید و رسالت خطیر خود را همانند گذشته انجام دهید.
وی در ادامه توصیهای هم به فعالان حوزه رسانه در استان داشته و تصریح کرد: توصیه میشود در شرایط فعلی از پرداختن نقاط ضعف به طور جدی خودداری کنیم؛ قوتها و قدرتها را بگوییم.
فرمانده سپاه صاحبالامر استان قزوین اضافه کرد: در این میدان جنگ، پیروزی قطعی با مردم ایران و جبهه حق است./ق




