تقدیر از هیاتهای صلحیاری و تلاشگران صلح و سازش استان
- شناسه خبر: 70831
- تاریخ و زمان ارسال: 17 آبان 1404 ساعت 07:30
- بازدید :
به گزارش ولایت؛ حجت الاسلام مظفری معاون آمار و برنامهریزی دادگستری کل استان قزوین در این مراسم ضمن، تقدیر از زحمات اعضای این شوراها، بر جایگاه والای صلح و سازش در آموزههای دینی تاکید کرد.
وی ادامه داد: استان قزوین در سالهای اخیر همواره در زمره استانهای برتر کشور در این حوزه قرار داشته که این موفقیت مرهون تلاشهای بیوقفه اعضای شوراهاست.
مظفری در ادامه با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) مبنی بر اینکه «برترین صدقه، اصلاح بین مردم است»، اظهار کرد: ثواب اصلاح بین مردم از ثواب یک سال عبادت مستمر نیز بالاتر است و زمانی که پروندهای را به سازش ختم میکنید، نه تنها باعث آرامش خاطر مردم میشوید، بلکه پاداش معنوی بزرگی نیز نزد خداوند متعال دارید.
معاون آمار و برنامهریزی دادگستری کل استان قزوین در پایان از تمامی اعضای شوراهای حل اختلاف خواست تا همچنان در راستای افزایش صلح و سازش در جامعه تلاش کنند.
گفتنی است؛ در این مراسم، با اهدای لوح تقدیر از زحمات کارکنان برتر شورای حل اختلاف، هیاتهای صلح یاری و تلاشگران صلح و سازش استان قزوین که در زمینه صلح و سازش تلاش فعال بوده و حایز رتبه برت هستند، تقدیر به عمل آمد./م




