از یکم تا پانزدهم فروردین ماه؛
بیش از 9 هزار بار تلفن 125 به صدا درآمد
- شناسه خبر: 56208
- تاریخ و زمان ارسال: 18 فروردین 1404 ساعت 07:30
- بازدید :

گروه حوادث ـ از ابتدای فروردین تا پانزدهم فروردینماه ۱۴۰۴، مجموعاً ۹هزار و 741 تماس با مرکز فرماندهی این سازمان برقرار شده است.
به گزارش ولایت، داریوش مرادی، سخنگوی سازمان آتشنشانی، به ارایه جزئیات عملکرد این سازمان، از یکم تا پانزدهم فروردین ماه پرداخت و گفت: در این بازه زمانی، آتشنشانان قزوینی ۴۴۰ مورد مشاوره تلفنی به شهروندان ارائه دادهاند. همچنین ۲۶ عملیات اطفای حریق و ۱۱۳ عملیات امداد و نجات انجام شده است.
وی افزود: در جریان این عملیاتها، ۶۵ نفر از خطرات احتمالی نجات یافتهاند. همچنین به منظور افزایش ایمنی و پیشگیری از بروز حوادث، ۷ مورد بازدید پیشگیرانه از اماکن مختلف نیز انجام شده است.
مرادی ضمن تقدیر از تلاش مستمر نیروهای عملیاتی در ایام تعطیلات، از همکاری و هوشیاری شهروندان در تماس با سامانه ۱۲۵ قدردانی کرد و بر اهمیت رعایت نکات ایمنی در زندگی روزمره تاکید نمود.






