برخورد قاطع دستگاه قضایی با واحدهای صنعتی آلاینده در تاکستان
- شناسه خبر: 67030
- تاریخ و زمان ارسال: 29 شهریور 1404 ساعت 07:30
- بازدید :

در راستای صیانت از حقوق عامه و مقابله با جرائم زیستمحیطی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تاکستان به همراه رئیس اداره محیط زیست، رئیس صنعت، معدن و تجارت و نماینده اداره منابع طبیعی از چند واحد صنعتی در این شهرستان بازدید کردند.
به گزارش ولایت، در این بازدید میدانی، وضعیت تعدادی از واحدهای صنعتی از نظر ایجاد آلودگی در آب، خاک و هوا مورد بررسی قرار گرفت. پس از احراز تخلفات زیستمحیطی، دو واحد صنعتی به دلیل آلایندگی و بیتوجهی به الزامات قانونی، با دستور قاطع دادستان تاکستان پلمب شدند.
جاوید پورنگ، دادستان شهرستان تاکستان، با تأکید بر جدیت دستگاه قضایی در برخورد با هرگونه تهدید علیه محیط زیست، اظهار داشت: «صیانت از سلامت مردم و منابع طبیعی خط قرمز ماست و هیچ واحدی حق ندارد با فعالیت غیرقانونی، محیط زیست و زندگی شهروندان را به خطر بیندازد. دستگاه قضایی بدون اغماض با متخلفان برخورد خواهد کرد.»
وی همچنین بر لزوم همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط برای پیشگیری از تخلفات زیستمحیطی و اصلاح عملکرد واحدهای صنعتی تأکید کرد.






