بازیکنان زیر 18 سال از فیزیک مناسبی برخوردارند
- شناسه خبر: 85804
- تاریخ و زمان ارسال: 8 تیر 1405 ساعت 07:30
- بازدید :

گروه ورزش ـ سرمربی تیم ملی والیبال دختران زیر ۱۸ سال خبر از احتمال برگزاری دو دیدار تدارکاتی در تایلند داد.
به گزارش ولایت، اکرم قهرمانی سرمربی تیم ملی والیبال زیر ۱۸ سال دختران ایران در مورد اردوی تیم ملی گفت: در اردوی پایانی برای مسابقات قهرمانی آسیا که در تهران برگزار شد تعداد ۲۵ نفر را انتخاب کردیم و در ادامه اردو هم ۱۴ بازیکن اصلی را برای اعزام به مسابقات برگزیدیم.
وی افزود: وضعیت تیم با توجه به شرایط خاص کشور و زمان کوتاهی که داشتهایم خوب است و تیم هماهنگی داریم. هشت دیدار تدارکاتی داشتیم و اگر امکان داشته باشد باز هم بازیهای تدارکاتی برگزار میکنیم.
وی تصریح کرد: قرار بر این بود یک دیدار تدارکاتی با تایلند برگزار شود اما با توجه به دیر اعزام شدن تیم این دیدار لغو شد. فدراسیون در حال رایزنی است تا دو دیدار تدارکاتی در تایلند با تیم ملی چین داشته باشیم.
وی اظهار کرد: تیم ملی زیر ۱۸ سال زمینهساز آینده تیم ملی بزگسالان است و بازیکنان از فیزیک مناسبی برخوردار هستند.
قهرمانی در مورد صدور ویزای بازیکنان نیز گفت: ویزا برای هر ۱۴ بازیکن تیم صادر شده است و در این مورد مشکلی نداریم.






