ارتقای بهداشت دام عشایر با احداث ۸۵۹ متر آبشخور در سال گذشته
- شناسه خبر: 80522
- تاریخ و زمان ارسال: 24 فروردین 1405 ساعت 07:30
- بازدید :
سعید ابیت، رئیس اداره امور عشایر استان گفت: در سال ۱۴۰۴، در مجموع ۸۵۹ متر آبشخور بتنی و گالوانیزه برای بهرهمندی عشایر احداث و یا توزیع شده است. این طرح با اولویت رفع مشکل کمبود آب آشامیدنی سالم برای دامها و بهبود شرایط زیستی جامعه عشایری در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی، وی ادامه داد: در سال گذشته، ۶۸۰ متر آبشخور گالوانیزه ۲ متری (معادل ۳۴۰ عدد) و ۱۷۹ متر آبشخور بتنی در مناطق عشایری اجرا و توزیع گردیده است. اجرای این طرحها منجر به تامین روزانه ۵۰۰ متر مکعب آب سالم و بهداشتی برای دامهای عشایر استان شده است.
ابیت افزود: تاکنون، این اداره موفق به توزیع ۱۴۸۸ متر آبشخور بتنی و ۱۲۰۰ متر آبشخور فلزی در بین عشایر شده است که این امر، امکان تامین روزانه ۱۳۵۰ متر مکعب آب آشامیدنی بهداشتی را برای دامهای عشایر فراهم نموده و گامی موثر در جهت ارتقای سلامت و بهبود وضعیت دامپروری در مناطق عشایری محسوب میشود.





