ریزش ساختمان در مینودر حادثهساز شد
- شناسه خبر: 85791
- تاریخ و زمان ارسال: 8 تیر 1405 ساعت 07:30
- بازدید :

گروه حوادث ـ ریزش ساختمان در مینودر به یک دستگاه خودرو پارک شده خسارت وارد کرد.
به گزارش ولایت، مدیر منطقه ۳ شهرداری قزوین افزود: در پی گزارش ریزش بخشی از نمای یک ساختمان مسکونی واقع در ناحیه مینودر، «الهیه دوم» که منجر به وارد شدن خسارت به یک دستگاه خودروی پارکشده در محل شده بود، عملیات رفع خطر و ایمنسازی این ساختمان با حضور عوامل اجرایی شهرداری منطقه ۳ با موفقیت انجام شد.
حاج سیدرضی، با تأکید بر اولویت مدیریت شهری بر حفظ امنیت و سلامت شهروندان، درباره جزئیات این عملیات گفت: پس از اطلاع از وقوع حادثه ریزش نمای یک ساختمان مسکونی در یکی از معابر سطح منطقه که خوشبختانه خسارت جانی به همراه نداشت، همکاران ما در حوزه معاونت خدمات شهری منطقه بلافاصله در محل حاضر شدند.
سید مهدی حاجی سیدرضی افزود: با توجه به فرسودگی نما و احتمال تداوم ریزش سنگها و قطعات نما که خطرات جبرانناپذیری برای عابران و خودروهای عبوری داشت، تیمهای تخصصی خدمات شهری با رعایت اصول ایمنی، نسبت به جداسازی بخشهای خطرآفرین نما اقدام کردند تا از هرگونه حادثه احتمالی بعدی جلوگیری شود.
وی با اشاره به هشدار به مالکان ساختمانهای ناایمن تصریح کرد: شهرداری منطقه ۳ نسبت به ایمنی معابر و جان شهروندان حساسیت بالایی دارد و از تمامی مالکان ساختمانهای فرسوده و ناایمن میخواهیم با فوریت نسبت به شناسایی نقاط پرخطر ساختمان خود و انجام اقدامات لازم جهت تعمیر یا مقاومسازی نمای ساختمان اقدام کنند.
این مقام مسئول اضافه کرد: مدیریت شهری در صورت مشاهده هرگونه ساختمان خطرآفرین که سلامت شهروندان را تهدید کند، بدون هیچ اغماضی اقدامات قانونی و ایمنسازی را در دستور کار قرار خواهد داد.
سیدرضی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشابه، مراتب را بلافاصله از طریق سامانه ۱۳۷ به مدیریت شهری اطلاع دهند تا در سریعترین زمان ممکن اقدامات لازم جهت پیشگیری از حوادث احتمالی صورت گیرد.




