گلبرگ تاکستان، سپاهان اصفهان را درهم کوبید
- شناسه خبر: 74848
- تاریخ و زمان ارسال: 9 دی 1404 ساعت 07:30
- بازدید :

به گزارش ولایت، هفته نهم لیگ برتر فوتسال زنان با برگزاری ۵ بازی و برتری تیمهای پالایش نفت آبادان و گلبرگ و شکست استقلال برابر نفت امیدیه برگزار شد.
در مسابقاتی که روز یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴ برگزار شد، تیم گلبرگ تاکستان با نتیجه قاطع ۵ بر یک مقابل سپاهان اصفهان به پیروزی رسید و یکی از نتایج برجسته این هفته را ثبت کرد.
استقلال، تیم بیشکست لیگ فوتسال زنان برابر نفت امیدیه غافلگیر شد و هر چه زد به در بسته زد تا یک بر صفر بازنده نبرد امیدیه شود.
دیگر دیدارها نیز با پیروزی تیمهای پالایش نفت آبادان، فولاد هرمزگان، پالایش نفت اصفهان و مس کرمان همراه بود.
نتایج کامل دیدارهای هفته هشتم
پالایش نفت آبادان 1ـ0 مس رفسنجان (گل: فاطمه حسینی)
هیات فوتبال خراسان رضوی 0 ـ 3 فولاد هرمزگان (گلها: فرشته کریمی، ملینا مرزبان، نسیمه غلامی)
ایران زمین ملارد 3 ـ 6 پالایش نفت اصفهان (گلها: مریم حکمتی (۲ گل) و مبینا ملاآقایی برای ایرانزمین / یلدا تاجیکینژاد، زهرا اسدی، مهشید محجوب، ستایش لطیفی و دو گل به خودی برای پالایش نفت اصفهان)
نفت امیدیه 1ـ0 استقلال تهران (گل: فریده رهی)
گلبرگ تاکستان 5 ـ 1 سپاهان اصفهان (گلها: ماهور افلاکی (۲ گل)، نگین همتی، زهرا غریب، فاطمه عبدالرحیمی برای گلبرگ / شقایق معتمدی برای سپاهان)
حفاری خوزستان 0 ـ 2 مس کرمان گلها: فاطمه اعتدادی (۲ گل)





