2 کشته در انفجار مرگبار سیلندر گاز نیسان
- شناسه خبر: 35452
- تاریخ و زمان ارسال: 30 اردیبهشت 1403 ساعت 07:30
- بازدید :

به گزارش ولایت، روز بیست و هفتم اردیبهشت ماه بود که صدای مهیبی ساکنان نزدیک به جایگاه سیانجی را به خیابان کشاند. اهالی بلافاصله نیروهای امدادی را از وقوع انفجار باخبر کردند. با حضور اورژانس و سایر ارگانهای امدادی معلوم شد سیلندر یک دستگاه نیسان به دلایل نامعلومی منفجر شده است که متاسفانه بر اثر این حادثه هولناک 6 نفر مصدوم شدند.
اسماعیل زالبیگی مسئول روابط عمومی علوم پزشکی قزوین در گفتوگو با خبرنگار دربارهی آخرین جزییات این حادثه اظهار کرد: به محض اطلاع این حادثه به اورژانس بلافاصله تکنسینهای اورژانس به محل اعزام شدند.
وی ادامه داد: در این حادثه دلخراش 6 نفر مصدوم شدند که تاکنون 2 نفر از آنها که یکی مردی 60 ساله و دیگری زنی 50 ساله بود بر اثر شدت جراحات و با وجود تلاش کادر درمان بیمارستان شهیدرجایی جان خود را از دست دادند و 4 مجروح دیگر همچنان در بیمارستان بستری هستند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان قزوین با تایید این خبر در رابطه با روز حادثه گفت: ساعت ۲۰ و بیست و سه دقیقه حادثه انفجار سیلندر گاز خودروی نیسان در جایگاه سیانجی اقبالیه گزارش شد.
به گفته وی، مصدومان حادثه با 3 دستگاه آمبولانس اورژانس و یک دستگاه آمبولانس هلالاحمر به بیمارستان شهیدرجایی قزوین منتقل شدند.
میکاییل سلمانی شهردار اقبالیه قزوین نیز توضیح داد: یک دستگاه خودروی نیسان برای سوختگیری گاز وارد جایگاه سیانجی شهر اقبالیه شده و هنگام بارگیری به دلیل فقدان استاندارد دچار انفجار میشود.
سلمانی یادآور شد: ابنیه جایگاه سیانجی و چهار دستگاه خودرو نیز بر اثر موج انفجار خسارت دیدند.






