کاهش دو هزار نفری دانشآموزان پایه اول
- شناسه خبر: 43059
- تاریخ و زمان ارسال: 27 شهریور 1403 ساعت 07:30
- بازدید :

به گزارش خبرنگار ولایت؛ منیژه تندی در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: طی سال تحصیلی گذشته تعداد بازماندگان از تحصیل، هزار و ۳۶۶ نفر بودند که ۵۴۳ نفر از آنها جذب شدند.
وی فوت، اعزام به خارج، بروز بیماران صعبالعلاج و … را از دلایل اصلی در تعداد آمار بازماندگان از تحصیل عنوان و تصریح کرد: با پیگیریهای انجام شده افرادی که امکان تحصیل داشتند، به مدارس هدایت شدند.
وی در ادامه از کاهش حدود دو هزار نفری جمعیت دانشآموزان پایه اول ابتدایی در سال تحصیلی پیشرو نسبت به سال تحصیلی گذشته خبر داده و یادآور شد: امسال به غیر از دانشآموزان اتباع، ۱۹ و ۷۴۵ پایه اولی در سطح استان ثبتنام شدهاند.
وی اذعان داشت: انتظار میرود سال تحصیلی آینده نیز این کاهش جمعیت را داشته باشیم.
معاون ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین یادآور شد: در مقطع پیش دبستانی هم پیشبینی میکنیم ۱۸ هزار نوآموز در این مقطع داشته باشیم ولی چون هنوز ثبت سیدا نشدهاند، آمار دقیقی نمیتوان از آنها اعلام کرد./ق