کاهش باروری تهدیدی برای هویت ملی است
- شناسه خبر: 53718
- تاریخ و زمان ارسال: 30 بهمن 1403 ساعت 07:30
- بازدید :

به گزارش خبرنگار ایرنا، شهرام احمدپور در نشست شورای هماهنگی ثبت احوال استان قزوین، اظهار کرد: قزوین متاسفانه شرایط مناسب و رضایت بخشی در حوزه جوانی جمعیت ندارد و طی سالهای گذشته با استفاده بیش از حد از آبهای زیرزمینی، رعایت نکردن حریم و بستر رودخانهها، آسیب زدن به جنگلها و محیط زیست آمار جمعیت شهرنشینی را نسبت به روستاها افزایش داده و شهرنشینی و مشکلات متعدد آن را نیز باعث کاهش نرخ باروری ساخته است.
وی با بیان اینکه نسل جدید حتی تمایل و ارادهای به ازدواج هم ندارد، تصریح کرد: در موضوع ازدواج نیز با مشکلاتی مواجه هستیم تا جایی که با ادامه روند کنونی بدون شک با کاهش آمار جمعیتی نیز روبرو میشویم که همین موضوع تهدیدات منافع ملی را به وجود میآورد و به همین لحاظ بایستی سیاستگذاریهای اصولی در این زمینه صورت گیرد.
به گفته وی، اگر با روند کنونی آمار جمعیتی پیش برویم در آینده نزدیک دچار بحرانهای عمیقی خواهیم شد و نیروی انسانی را نیز از دست خواهیم داد.
احمدپور تصریح کرد: این در حالی است که خوشبختانه آمار امید به زندگی در جامعه رو به رشد بوده چرا که با اطلاعرسانیهای شفاف وزارت بهداشت بسیاری از مردم نسبت به برخی از موضوعات اطلاعات بیشتری پیدا کرده و همین امر در افزایش امید به زندگی آنها نیز تاثیرگذار بوده است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین خاطرنشان کرد: ساختار ثبت احوال، هوشمند و به روزتر از سالهای گذشته شده و پیشرفتهای بسیار خوبی داشته است اما از نظر تجهیزات و ساختاری، وضعیت مناسبی ندارد که مجموعه استانداری قزوین اعتباراتی نیز به این اداره تخصیص خواهد داد.