کارگروه ساماندهی مد و لباس در دولت سیزدهم احیا شد
- شناسه خبر: 25236
- تاریخ و زمان ارسال: 5 آذر 1402 ساعت 07:30
- بازدید :
فاطمه محمدبیگی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا ضمن بیان این مطلب افزود: با پیگیری دولت و پای کار بودن مجلس یازدهم کارگروه ساماندهی مد و لباس چهار مرتبه نشست تشکیل داده است.
وی به «شناسه شیما» (نشان یکپارچه مد و لباس ایرانی) پرداخت و اظهار کرد: یکی از کارهای بسیار خوبی که در حوزه پوشاک و البسه صورت گرفته، ایجاد همین شناسه شیما بود که سبب شد تا استانداردهای لازم به عنوان یک نماد برای پوشاک لحاظ شود.
محمدبیگی با بیان اینکه دستورالعمل تبلیغات محیطی مد و لباس در حال تدوین و تکمیل است، تصریح کرد: با تدوین و تهیه یکسری دستورالعملها در حوزه پوشاک باید از تولیدکنندگان در تراز قانون و لباسهای عفیفانه حمایت و از گسترش تولیدات هنجارشکن جلوگیری شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی، یکی از ظرفیتهای بسیار مهم برای ترویج حجاب و عفاف را احداث مراکز فروش البسههای عفیفانه عنوان کرد و گفت: انتظار میرود در کارگروه مد و لباس مراکز ارایه مستقیم محصولات حجاب و عفاف ایجاد شود، زیرا این روزها کمتر شاهد پوششهای اسلامی هستیم که به نظرم یکی از نیازهای بازار محسوب میشود.
محمدبیگی یکی از اولویتهای اصلی در ترویج حجاب و عفاف را حمایت از تولیدکنندگان این حوزه دانست و خاطرنشان کرد: از تولیدکنندگان پوشاک عفیفانه بایستی ضمن حمایتهای مالی از طریق ارایه تسهیلات، پشتیبانی و حمایت صورت بگیرد تا این افراد بتوانند به توسعه و گسترش محصولات خود بپردازند.
گفتنی است، کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور براساس قانون ساماندهی مد و لباس مصوب سال ۸۵ مجلس شورای اسلامی، به عنوان سیاستگذار و برنامهریز حوزه مد و لباس کشور با مسئولیت و زیرنظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاههای متولی عضو تشکیل میشود.