کارگاه «داستان حماسی» برگزار شد
- شناسه خبر: 6608
- تاریخ و زمان ارسال: 3 دی 1401 ساعت 08:00
- بازدید :
به گزارش ولایت، مسئول کارگاه قصه و رمان حوزه هنری در این کارگاه گفت: توجه به حماسه دینی یعنی احیای بخشی از تاریخ فراموش شده. تاریخی که با داشتههای مادی و معنوی مردم پیوند خورده و مردم همیشه از آنها با حسرت یا نیکی یاد میکنند.
ساسان ناطق افزود: تاریخ بستر اتفاقها و آزمونهای بزرگ است و ادبیات آمده تا در به تصویر کشیدن زیباییها و سختی دوران و اتفاقهای بزرگ، بر نگاه و قلم هنرمند جاری شود. در این میان، حماسه، روایت داستانی قهرمانیها و پهلوانیهای یک ملت است و ملتها چه تلخ و چه شیرین، مانند یک دارایی شخصی از آنها محافظت میکنند تا فراموش نشود.
عضو هیأت داوران جایزه حماسی با اشاره به برگزاری دوره سوم جایزه داستان حماسی اظهار کرد: ادبیات حماسی و رمانهایی که با این نگاه تولید میشوند به نوعی جزو ادبیات کلاسیک هر ملتی هستند که با گذشت قرنها، اهمیت و ارزش خود را حفظ کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: توجه به اقلیم و ادبیات عامه از ویژگیهای ادبیات کلاسیک و حماسی است. در واقع رمانهای حماسی بازتاباندن نور به فضاهای تاریک و پنهانی است که آن را ندیدهایم یا توجه لازم را به آن نداشتهایم چرا که انسان معاصر به نوعی دچار عادیانگاری شده است.