چه کسی میخواهد ایران نباشد؟!
- شناسه خبر: 2729
- تاریخ و زمان ارسال: 23 مهر 1401 ساعت 08:00
- بازدید :
گزارش ـ آرزو سلخوری:
بعد از فوت دختری جوان در ساختمان وزرای گشت ارشاد، با موجی از اخبار و تبلیغات علیه ایران رو به رو شدیم؛ موجی که ناگهان به اعتراض و سپس به اغتشاش تبدیل شد. دشمنان جمهوری اسلامی یکی پس از دیگری نقاب از چهره برداشته و پای کار آمدند تا به ایران به بهانه آزادی زنان، ضربه بزنند.
«مهسا امینی 100 میلیونی شد»، « مادر نیکا شاکرمی: دخترم را حکومت کشت»، «پدر مهسا امینی: مهسا بیماری نداشته است»؛ «خواهر حدیث نجفی: حدیث در جریان اعتراضات کشته شد»؛ «خانواده حدیث نجفی از حکومت هستند؟»؛ «سارینا اسماعیلزاده دختر شاداب و پر انرژی که به دست حکومت ایران کشته شد»؛ اینها تنها بخش کوچکی از اخبار منتشر شده از ایران در رسانههای معاند فارسی زبان هستند که با جریحهدار کردن روح و روان نوجوانان و جوانان، زمینه ایجاد اغتشاش را فراهم میکند.
***
اما سرنوشت ایران و آزادی زنان ایرانی برای چه کسانی اهمیت دارد و پشت صحنه اغتشاشات توسط چه کسانی هدایت میشود؟
علی کوچکخانی مدرس دانشگاه در این خصوص به ولایت میگوید: بعد از فوت «خانم مهسا امینی»، شاهد حجم زیاد تبلیغات از رسانههای معاند فارسیزبان در فضای مجازی و حتی فضای عمومی کشور بودیم. این رسانهها با پمپاژ دروغ در جامعه حس ناامیدی را تزریق کردند؛ میزان تبلیغات سوء آنها به قدری بود که این شائبه ایجاد شد که سناریوی پروژه فوت خانم امینی از قبل تهیه شده بود.
وی ادامه میدهد: نظر دیگر این بود که دشمنان از فضای ایجاد شده سوءاستفاده و موج سواری کردند، با توجه به بیانیه وزارت اطلاعات، در این حوادث افرادی دستگیر شدهاند که بررسی آنها پشت صحنه حوادث را به خوبی نشان میدهد. آنها به دستور تروریستهای آلبانینشین از طریق مختلف از تولید اخبار جعلی تحریککننده تا سازماندهی ترور و تخریب، جهتدهی به شعارها، تخریب اموال عمومی و حضور در صحنه سعی در تغییر جهت اعتراضات داشتند.
کوچکخانی اظهار میکند: افرادی که دستگیر شدند شامل 49 عضو گروهک منافقین، 77 نفر از عوامل گروهک کردستان شامل کومله، دمکرات، پاک، پژاک؛ 5 عضو گروهگ تروریستی داعش به همراه مواد منفجره، افرادی از سطلنتطلبها، اتباع کشورهای مختلف، 35 عضو جریان نفاق و مجاهدین خلق بودند. این امر نشان میدهد که جریان ضد انقلاب و برانداز از این اتفاق سوءاستفاده کرده است.
وی بیان میکند: با نگاه دقیق به تبلیغات صورت گرفته، مشخص میشود که این جریانات از قبل برای چنین اقدامی برنامهریزی داشتهاند یا از این اتفاق سوءاستفاده کردند؛ نیروی نظامی ناجا با صبر و حوصله توانسته این وقایع را مدیریت کند و تنشها کاهش پیدا کردهاند؛ به طوری که در حال حاضر در کل کشور اوضاع سفید است؛ نکته قابل توجه این است که دشمنان نتوانستند با این توطئه مردم را همراه کنند.
ـ ردپای اتباع بیگانه در جریانات اعتراضی مشهود است
این مدرس دانشگاه یادآور میشود: در برخورد با افراد حاضر در اغتشاشات و اعتراضات نیروهای نظامی، انتظامی و حکومت سه نگاه دارد یعنی طراح را جدا میبیند، کارگردان را جدا و عواملی که فریب خوردن و با این موج همکاری کردند را نیز جدا میبیند، در واقع با این سه گروه سه نوع برخورد میشود و با هر کدام یک نوع برخورد صورت نمیگیرد.
وی خاطرنشان میکند: تعداد افراد معترض طبق آمار بیان شده حدود 50 هزار نفر هستند که این تعداد نمیتوانند برای جامعه 80 میلیونی تصمیم بگیرند. در این تجمعات دست و نقش بیگانه مشهود است. آنها جاهای دیگر شکست خوردند و بنا داشتند از طریق فشارها و ناآرامیهای اجتماعی بتوانند از جمهوری اسلامی امتیاز جدید بگیرند اما موفق نشدند.
کوچکخانی بیان میکند: پیش از این ناآرامی سالهای 73، 78، 88، 96 و 98 را تجربه کردیم در همه این اعتراضها اتباع خارجی دست داشتند؛ برای مثال در یکی از این جریانات در قزوین یک پسر و پدر هلندی دستگیر شدند، در جریانات اخیر نیز در کل کشور اتباع هفت کشور خارجی دستگیر شدند.
وی تاکید میکند: جریان برانداز و معاندین علیرغم اختلافات شدیدی که دارند در این اتفاق همپوشانی کرده و اختلافات خود را موقت کنار گذاشتند، برای مقابله با جمهوری اسلامی با هم کار میکنند اگرچه امروز همه در یک صف قرار گرفتند اما اینها نشانه وحدت آن ها نیست موقتا همپوشانی میکنند تا آسیب بزنند و بعد از آن جنگ برای کسب قدرت دارند.
کوچکخانی با اشاره به جوانان فریب خورده داخل کشور، اظهار میکند: جوانان این مرزو بوم که امروز به بی بی سی فارسی و توییتر اعتماد کردند با روشنگری متوجه اشتباه خود میشوند، جوان ما امروز به خاطر ضعف مدیریت، فشار اقتصادی، کمبودهای موجود و روایتهای غلط متعدد جنگ تبلیغی و رسانهای آسیب دیده و با این موج همراه شده است اما با رصد و مدیریت هوشمندانه میشود اینها را به کشور امیدوار کرد ما باید زمینه امیدآفرینی برای جوانان را فراهم کنیم.
ـ در جریانات اخیر، مردم دشمنان را در انزوا قرار دادند
محمد امیدی کارشناس سیاسی نیز در این خصوص به ولایت میگوید: از سال 57 که انقلاب اسلامی پیروز شد تاکنون جبهه باطل همواره مقابل انقلاب قرار داشته است، انقلاب اسلامی گفتمان جدیدی در دنیا مطرح و ایران هویت جدیدی پیدا کرد؛ بنابراین از ابتدا دشمنان با روشهای مختلف مانند جنگ تحمیلی و انواع کودتا و اغتشاش سعی کردند برای نظام مشکل ایجاد کنند.
وی ادامه میدهد: در جریانات اخیر، دشمنان سعی کردند توسط عوامل داخلی با ایران مقابله کنند و جرات مقابله سخت افزاری را ندارند؛ چرا که در 8 سال دفاع مقدس و جنگ نیابتی با داعش ایران همواره پیروز بوده است؛ دشمن در هر مقطعی با یک ابزار به جنگ ایران میآید و امروز از طریق جنگ ترکیبی و هیبریدی ورود پیدا کرده است.
این کارشناس سیاسی خاطرنشان میکند: جنگ ترکیبی مسائل مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، تهدید، ترور و اغتشاش را در برگرفته است، در سالهای گذشته که فضای فرهنگی کشور عملکرد خوبی نداشته است دشمنان از طریق فضای مجازی در داخل کشور یارگیری کردند و جوانان و نوجوانانی که زمینه لازم برای مقابله با حقههای رسانه ای نداشتند یا دارای مشکلات بودند با دشمنان همراه و در این مقطع وارد شدند.
وی با اشاره به کنار هم قرار گرفتن دشمنان جمهوری اسلامی در جریانات اخیر، یادآور میشود: دشمنان ما از جمله تجزیهطلبها، کومله، دمکرات و پژاک که از ابتدا مقابل نظام بودند و شکست خورده بودند آمدن پای کار، منافقینی که 17 هزار نفر را شهید کردند نیز در کنار تجزیهطلبها قرار گرفتند، سلطنتطلبها نیز آمدن و همه اینها مرگ «خانم امینی» را فرصت مناسبی برای ضربه زدن به نظام دانستند و خسارتهای زیادی به مردم وارد کردند.
امیدی خاطرنشان میکند: عملکرد وحشیانه و ناجوانمردانه دشمنان در اغتشاشات باعث شد که مردم این جریانات را در انزوا قرار دهند، وقتی جمعیتی به عنوان اعتراض میآیند اما اتوبوس مسافربری که مسافر دارد را سنگباران میکنند یا اموال مردم، بانک و پلیس را آتش میزنند و نیروهای امنیتی را به شهادت میرسانند؛ مردم به آنها روی خوش نشان ندادند و آنها را در انزوا قرار دادند.
ـ باب گفتوگو با دانشجویان و دانشآموزان باز شود
وی اظهار میکند: دشمنان همه با هم در کنار یکدیگر قرار گرفتند و با استفاده از ابزارهای رسانه ای توانسته بودند پادوهای داخلی برای خودشان جذب کنند، فکر میکردند با استفاده از اراذل و اوباش میتوانند نظام را از بین ببرند اما فراموش نکنیم تنها بخشی از توان دفاعی، سیاسی و فرهنگی ما به سوریه رفت و سوریه را از داعش پاکسازی کرد.
این کارشناس سیاسی تاکید میکند: دشمنان و نظام سلطه جهانی در این جریان از تدابیر مقام معظم رهبری، مردم و هوشیاری نیروهای امنیتی، سیلی محکمی خوردند اگر چه 25 شهید در این راه دادیم؛ اما این فتنهها همواره توسط جمهوری اسلامی به فرصت تبدیل شده است و در این فتنه هم چنین میشود.
این کارشناس سیاسی با بیان ضعف آموزههای فرهنگی به جوانان و نوجوانان، خاطرنشان میکند: طی 8 سال گذشته مراکز فرهنگی، آموزشی و تربیتی کشور رها بودند و در یک سال اخیر هم کاری صورت نگرفته است، جوانان فریب خورده همه فرزندان ما هستند که میروند در خیابانها، برخی میگویند جو زده شدیم.
وی بیان میکند: نظام نباید فضای مجازی را رها کند، نیاز داریم شبکه ملی اطلاعات راه بیفتد و شبکههای اجتماعی و پلتفرمهای داخلی تقویت شوند تا مردم ما نیاز نداشته باشند به سمت پلتفرم خارجی بروند، نظام باید اینها را تقویت کند به طوری که پلتفرمهای داخلی قویتر از پلتفرم خارجی شود.
امیدی خاطرنشان میکند: مراکز فرهنگی و رسانهای داخل کشور به ویژه صداوسیما نیز باید روی مسائل تربیتی تمرکز کنند. محلی برای شنیدن حرف دانشآموزان و دانشجویان تعبیه شود مثلا همین کرسیهای آزاد اندیشی که سالهای زیادی مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است اما مغفول مانده باید بازسازی شود تا دانشجویان بتوانند بدون نگرانی در تریبون آزاد ایده، حرف و نظر خود را بیان و اعتراض کنند. اگر باب گفت و گو باز شود دانشجویان همراه نظام هستند، باید موارد زیادی به آن ها آموزش داده شود تا خام اقناعگری شبکههای غربی نشوند.
نوجوانان و جوانان ایرانی همواره عاشق ایران بودند و هیچکس نتوانسته عشق به وطن را از سر جوانان این مرز و بوم بپراند، اما این روزها تبلیغات عظیم رسانههای غربی فارسی زبان و متحد شدن دشمنان علیه برخی از آنها را گمراه کرده است؛ گمراهیای که با گفت وگو روشن میشود و دیده شدن و شنیده شدن تنها راه حل هدایت و روشنگری است.