پیشرفت و آبادانی استان نیازمند وحدت بیشتر مسئولان است
- شناسه خبر: 34455
- تاریخ و زمان ارسال: 16 اردیبهشت 1403 ساعت 07:30
- بازدید :
به گزارش خبرنگار ولایت، سالار آبنوش نماینده منتخب مردم قزوین البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی با حضور در صحن علنی شورای اسلامی قزوین ضمن تبریک به مناسبت روز شورا اظهار کرد: این نشانه عظمت جمهوری اسلامی ایران است که قدرت را از تکنظری و تکقطبی زمان طاغوت نجات داد و امروز شاهد تصمیمگیری شوراها و استفاده از خرد جمعی برای حل مشکلات در شوراهای مردمی هستیم.
وی افزود: اینکه با گرایش، سلایق و اندیشههای متفاوت در شوراها برای اقشار مردم تصمیمگیری میشود از برکات جمهوری اسلامی است و این موهبت باید برای نسل جوان تبیین شود.
منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنانش بر لزوم وحدت و همافزایی مسئولان استان تاکید کرد و گفت: برای پیشبرد اهداف و پیشرفت و آبادانی بیش از پیش شهر و استان قزوین و خدمترسانی به مردم باید با وحدت و همدلی و انسجام بیشتر مسئولان کارها را پیش ببریم.
آبنوش، در بخش دیگری از سخنانش اراده خداوند را در مسیر رو به رشد جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت همانند واقعه طبس موثر دانست و تصریح کرد: آنچه در آن تردید نیست، مسیر درستی است که همگام با رهبری امامین انقلاب و تفکر بسیجی به لطف خداوند متعال در پیش گرفته شده است.
وی ضمن یادآوری تصمیمگیریهای اثرگذار و مهم شورای شهر قزوین در ادوار گذشته از جمله ساخت سریال شوق پرواز در حوزه فرهنگی و ساخت نخستین تقاطعهای غیرهمسطح قزوین با همکاری قرارگاه خاتمالانبیا در آن دوره، نتایج کار گروهی، وحدت و انسجام در بین مدیران و مسئولان را موثر دانست.
منتخب مجلس دوازدهم شورای اسلامی همچنین در ادامه خواستار توجه بیشتر شورای اسلامی قزوین در امور فرهنگی شد و گفت: امروز مهمترین مساله، پاسخگویی به شبهات است که لازم است برای این مهم نیز به تاسی از گذشته همان انسجام و وحدت بین همه دستگاهها و متولیان امر ایجاد شود تا در استان شاهد شکوفایی فرهنگی و تبیینی باشیم.
آبنوش ضمن اشاره به جنگ رسانهای و عملیات روانی دشمن علیه مردم کشورمان تصریح کرد: افکار عمومی مردم کشور ما پذیرنده حقیقت است و اگر در بزنگاهها شاهد برخی رفتارهای ناخوشایند هستیم، به این معنی است که تبیین و عملیات فرهنگی مناسبی صورت نگرفته است چراکه اگر این تبیین صورت بگیرد متوجه میشویم اشکال نه از مردم بلکه از عدم مسئولیتپذیری در جهاد تبیین است.