پشتوانه مردمی، مهمترین رمز شکست ناپذیری انقلاب اسلامی است
- شناسه خبر: 16139
- تاریخ و زمان ارسال: 18 تیر 1402 ساعت 08:00
- بازدید : 90

به گزارش خبرنگار ایرنا، عباس کاظمی در همایش ملی تشکلهای شاهد و ایثارگر که در مجتمع فرهنگی و ورزشی و توانبخشی ایثار قزوین برگزار شد، افزود: انقلاب اسلامی ویژگی بسیار مهمی دارد که نباید آن را فراموش کنیم و تجربه ثابت کرده هر زمان این ویژگی را فراموش کردیم خسارتهای زیادی را متحمل شدیم.
وی اظهار کرد: روزی که امام شعار بنیادین انقلاب اسلامی یعنی «نه شرقی نه غربی» را سر دادند این سوال مطرح بود که چگونه میتوان در دنیایی که مبتنی بر حمایت ۲ قدرت شکل میگیرد و اساسا هیچ تصوری غیر از آنها وجود نداشت، جنبش و انقلابی را بدون تکیه به شرق و غرب عالم ایجاد کرد و بیاعتنا به محاسبات و معادلات حاکم راه سومی را پیش گرفت.
کاظمی خاطرنشان کرد: مهمترین ویژگی انقلاب از آغاز نهضت تا امروز متکی بودن به مردم و سپردن امور به آنهاست.
وی تصریح کرد: آنجا که توانستیم کامل این ویژگی را پیاده کنیم و به این عهد وفادار باشیم از پیچیدهترین موانع عبور کردیم و آنجا که دچار غفلت شدیم و بروکراسیها ما را غرق در خود کرد، گلهمندیها و اعتراضات شکل گرفت.
این مسئول با بیان اینکه باید از خود بپرسیم که این طوفانها را امام چگونه پشت سر گذاشت و از کدام قدرت خارجی کمک گرفت؟ یا کدام قوه نظامی و نیروی مسلح در این طوفانها یار و پشتیبان انقلاب نوپای امام شد؟ افزود: نهادهایی را که امام در این انقلاب تاسیس کردند همه از جنس مردم بود.
کاظمی اظهار کرد: علل حادثه انقلاب، علل بقای انقلاب است و آنچه باعث شد انقلاب بایستد و مقتدرانه به حرکت در بیاید و تثبیت شود میتواند عامل بقای انقلاب هم باشد.
وی با بیان اینکه ما پیچیدهترین شرارتها را پشت سر گذاشتیم، افزود: امروز نیز در گام دوم انقلاب اسلامی بارهای سنگینی به زمین مانده و کارهای فراوانی در حوزههای مختلف فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی وجود دارد که با همین نگاه قابل حل است.
این مسئول اضافه کرد: نظام بروکراسی و دیوانی ما هرگز قادر به رفع این موانع نیست و آنچه میتواند ما را از بزنگاههای سخت و پیچیده اقتصادی و اجتماعی به سلامت عبور دهد تکیه به ظرفیتهای مردمی است.
کاظمی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: تشکلها، حلقههای میانی هستند که قرار است در گام دوم انقلاب نقشآفرینی کنند.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری قزوین ادامه داد: وقتی به بیانیه گام دوم رجوع و این حقیقت را درک میکنیم که اساسا حقیقت بیانیه گام دوم به میدان آوردن مردم و استفاده از این ظرفیت عظیم است.
کاظمی افزود: امروز به برکت حاکم شدن گفتمان انقلاب در دولت سیزدهم این فرصت ایجاد شده که این خلاءها و انحرافات را اصلاح نماییم و باید از همه فرصتها استفاده بهینه کنیم و تشکلهای انقلاب را تقویت و به آنها مسئولیتهای بزرگ بسپاریم.
وی با اشاره به قدرت تشکلهای مردمی، اظهار کرد: کاری که به تجربه ثابت شده از عهده دهها دستگاه عریض و طویل برنمیآید، ظرفیتهای مردمی این قدرت را دارند که با کمترین هزینه بزرگترین اقدامات را انجام دهند.
تشکلهای شاهد و ایثارگر فرهنگ ایثار و شهادت را الگوسازی کنند
سمیه اسمعیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین نیز در این همایش گفت: تشکلهای مردم نهاد بهویژه شاهد و ایثارگر میتوانند فرهنگ ایثار و شهادت را با تبیین سیره و منش شهدا و به تصویر کشیدن سبک زندگی آنها برای مردم و نسل جوان الگوسازی کنند.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر اهمیت تشکلهای مردم نهاد و نقش آنها در پیشبرد گام دوم انقلاب تاکید دارند، افزود: رهبر فرزانه انقلاب در خصوص اهمیت تشکلهای مردم نهاد فرمودند که این تشکلها باید براساس ارزشها و اصول انقلاب اسلامی عمل کنند و به ترویج این ارزشها در جامعه بپردازند.
این مسئول ادامه داد: همچنین مقام معظم رهبری در سال ۹۵ با صراحت بیان کردند، «برای من، تشکلهای انقلابی با تشکلهایی که نسبت به مسایل انقلابی بیتفاوتند یکسان نیستند، تشکلهای انقلابی را باید تقویت کرد، باید کمک کرد باید قدر دانست، آینده کشور را اینها میسازند. آینده انقلاب را اینها تضمین میکنند».
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: یکی از چشماندازهای رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، مردمیسازی کارها و برنامهها در حوزههای مختلف بهویژه مسایل فرهنگی، کمک به ایثارگران و تشکلهای ایثارگری است که باعث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت میشوند.
وی افزود: برونسپاری و واگذاری فعالیتهای فرهنگی، هنری، آموزشی و ورزشی، برگزاری نمایشگاهها، همایشها، کارگاهها، نشستها و سمینارها و تشکلهای مردم نهاد در راستای این مردمیسازی است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: مردم با شرکت در تصمیمگیریها و برنامهریزیهای مربوط به فعالیتهای فرهنگی، احساس مالکیت و مسئولیت در قبال فرهنگ و جامعه دارند و همین مساله آثار و برکات فراوانی در حوزه ترویج ارزشها دارد.