پرداخت تسهیلات تبصره 18 شتاب پیدا کند
- شناسه خبر: 25417
- تاریخ و زمان ارسال: 7 آذر 1402 ساعت 07:30
- بازدید :
به گزارش خبرنگار ولایت، کارگروه اقتصادی استان قزوین به ریاست علی رحمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استاندار قزوین و با حضور مدیران استانی در سالن جلسات شهید سلیمانی برگزار شد.
در این نشست، نحوه توزیع و جذب تسهیلات تبصره 18 و بررسی میزان تحقق تعهد اشتغال استان قزوین مورد بررسی قرار گرفت.
علی رحمانی در این نشست اظهار کرد: در استان از محل بند الف تبصره 18مبلغ یکهزار و 300 میلیارد تومان و ملبغ یکهزار و 250 میلیارد تومان برای نهادهای حمایتی، اعتبار پیشبینی شده است. به همین منظور سایر دستگاههای اجرایی مکلف شدهاند هر چه سریعتر به میزان اعتبار اختصاص یافته به آنها، متقاضیان خود را به بانکها معرفی کنند.
وی اضافه کرد: به تمامی بانکها نیز تکلیف شده است تا در صورت معرفی متقاضیان دریافت تسهیلات تبصره 18 از سوی دستگاهها ظرف یک تا دو هفته آینده، تسهیلات مورد نظر را در اختیار متقاضیان قرار دهند.
این مسئول با اشاره به موضوع تعهد اشتغال استان در سالجاری مطرح کرد: خوشبختانه امسال تاکنون تمامی تعهد اشتغال استان که میزان 19 هزار و 17 نفر بوده، محقق شده است و برای ماههای باقی مانده تا پایان سال، تعهدات جدیدی در حوزه اشتغال به دستگاههای اجرایی استان تکلیف شده است.
رحمانی با بیان اینکه تعهدات اشتغال استان درحال حاضر به 27 هزار نفر افزایش یافته است؛ یادآورشد: تمامی دستگاههای اجرایی استان مکلف شدهاند تا پایان سال برای تحقق این تعهد تلاش کنند. همچنین با توجه به اینکه در حال حاضر تنها 44 هزار نفر در استان بیکار داریم و با تحقق تعهدات اشتغال این میزان به صفر میرسد باید تلاش شود تا جمعیت فعال استان افزایش پیدا کند و انگیزه آنها برای اشتغال در بخش کشاورزی تقویت شود.
وی با اشاره به ایجاد اشتغال براساس طرح مشاغلخانگی عنوان کرد: امسال برای اجرای این طرح یکصد میلیارد تومان اعتبار پیشبینی شده بود که تاکنون 40 درصد آن در قالب تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.
این مسئول یادآور شد: به سایر بانکها تاکید شده است تا پرداخت تسهیلات مشاغلخانگی را با شتاب بیشتری انجام دهند تا هر چه سریعتر تعهدات اشتغال و پرداخت تسهیلات این حوزه به صددرصد برسد.
رحمانی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید ضرورت احیاء و پایدارسازی دشت قزوین بیان کرد: اجرای این مهم در استان عملیاتی شده است و برای تحقق آن برنامهریزیهایی صورت گرفته است؛ در این راستا تلاش شده است تا بتوان علاوه بر صرفهجویی در آب با استفاده از روشهای نوین کشت از منابع آبی موجود نیز بهرهوری و بیشتری انجام شود.
وی گفت: درحال حاضر 90 درصد از منابع آبی موجود در حوزه کشاورزی و صنعت استفاده میشود که از این میزان نیز تنها 25 درصد به حوزه صنعت اختصاص دارد و مابقی در بخش کشاورزی مصرف میشود که باید با برنامهریزیهای صحیح و استفاده از روشهای نوین یا استفاده از پسابها، مصرف آب را در حوزه کشاورزی کم کرد، همچنین با استفاده از روشهای فرهنگی و ترویج رعایت الگوی مصرف، میزان مصرف آب را در بخش خانگی کاهش داد./ی