پرداختی مطالبات بیمه سلامت ماهانه ۴۰۰ میلیارد ریال است
- شناسه خبر: 23033
- تاریخ و زمان ارسال: 3 آبان 1402 ساعت 08:00
- بازدید :
پیمان قجربیگی به مناسبت هفته بیمه سلامت در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: تسریع در پرداخت مطالبات موسسات طرف قرارداد به منظور تداوم خدمترسانی مناسب از سوی آنها به بیمهشدگان از دغدغهها و اولویتهای مهم بیمه سلامت استان به شمار میرود.
وی اظهار کرد: سال گذشته تمامی مطالبات موسسات طرف قرارداد و بیمارستانهای استان تصفیه شد و امسال نیز تا پایان مرداد ماه پرداخت شده که به زودی مابقی مطالبات نیز پرداخت میشود.
قجربیگی ادامه داد: هزینه پرداختی بیمه سلامت در نیمه نخست سال جاری حدود ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال بود که این میزان پرداختی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳۷ درصد رشد داشته است.
به گفته این مسئول، بیشترین هزینه این سازمان مربوط به درمان بیماریهای متابولیک خاص، صعبالعلاج، قلبی و عروقی و دیابت بوده و بیشترین میزان پرداختیها نیز در حوزه بستری و دارویی بوده است.
وی، بیشترین میزان رشد هزینههای بیمه سلامت را مربوط به بخش دارو دانست و خاطرنشان کرد: این رشد را می توان به افزایش تعهدات پوشش و هزینههای دارویی، افزایش تعهدات دارویی برای بیماران خاص و صعبالعلاج و همچنین حذف ارز ترجیحی دارو و انتقال پرداخت یارانه دارو به نسخ بیماران در زمان نسخهپیچی دانست.
مدیرکل بیمه سلامت قزوین ادامه داد: هماکنون ۵۱۸ هزار و ۹۰ نفر از جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری استان قزوین تحت پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد ۴۰۱ هزار و ۸۹۳ نفر (حدود ۷۸ درصد) به صورت کاملا رایگان تحت پوشش این بیمه قرار دارند و ۱۴ هزار نفر نیز از تخفیف در پرداخت حق بیمه برخوردار شدهاند.
وی با اشاره به گسترش چتر بیمه سلامت در مناطق کمبرخوردار استان قزوین، تصریح کرد: ۲۷۷ هزار بیمه شده این سازمان ساکن در روستا و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر هستند و ۲۴۱ هزار بیمه شده نیز ساکنان شهرهای استان بوده که از خدمات بیمه سلامت بهره مند میباشند.
قجربیگی، حمایت از زوجهای نابارور را از دیگر خدمات ارایه شده از سوی سازمان بیمه سلامت اعلام کرد و گفت: تمامی زوجهای جوان نابارور عضو صندوق استان تحت پوشش بیمهای سازمان قرار دارند.
وی با بیان اینکه ۵۷۵ مرکز و موسسه در سطح استان قزوین طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند، تصریح کرد: این مراکز شامل ۱۶ بیمارستان، ۱۶۲ داروخانه، ۱۱۳ آزمایشگاه، ۳۳ درمانگاه، ۲۴ دندانپزشک عمومی، ۲۰ رادیولوژی، ۱۰۲ پزشک عمومی، ۸۶ پزشک متخصص، ۲۰ پزشک فوق تخصص، ۳۴ مرکز فیزیوتراپی، ۶ شبکه بهداشت و درمان، چهار مرکز ترک اعتیاد، یک مرکز کاردرمانی و یک مرکز دیالیز هستند.