همه باید مروّج مکتب سردار سلیمانی باشند
- شناسه خبر: 27331
- تاریخ و زمان ارسال: 10 دی 1402 ساعت 07:30
- بازدید :
به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام سید مهدی خضری در سخنرانی خطبههای نماز جمعه این هفته افزود: در آستانه سالروز شهادت سردار سلیمانی قرار داریم، مقام معظم رهبری فرمودند که سردار سلیمانی یک شخص نیست، بلکه یک مکتب و خط فکری بوده و مصداق واقعی مکتب امام جعفر صادق (ع) است.
وی به بیان ویژگیهای سردار شهید سلیمانی پرداخت و اضافه کرد: ویژگی یاران امام زمان (عج) این است که خواب ندارند، خیلی از همرزمان و خبرنگارانی که در عملیاتها کنار سردار شهید سلیمانی بودند خود اذعان دارند که این فرمانده گاهی اوقات تا ۷۲ ساعت نمیخوابید.
حجتالاسلام خضری با بیان اینکه شعار نباید بر محتوا غلبه کند، بیان کرد: همه وظیفه دارند که مکتب حاج قاسم سلیمانی را تبیین کنند، یکی از مهمترین ویژگیهای قاسم سلیمانی این بود که یک جریان مقاومت در مردم ایجاد کرد، او همیشه همه را به راه اسلام و دین دعوت میکرد و هنر قاسم سلیمانی این بود که از یک فرد شرور مسئول و فرمانده میدان بسازد.
خطیب نماز جمعه قزوین ادامه داد: قاسم سلیمانی توانست ملتها را به میدان بیاورد و در یمن و عراق همه را علیه استکبار بسیج کند، بنابراین فناوری قاسم سلیمانی به قرآن مجهز بود که مهمترین ویژگی این روش صداقت، اخلاص و دعوت به سوی حق و پیامبران و ائمه علیهالاسلام است.
امام جمعه موقت قزوین تصریح کرد: شهید قاسم سلیمانی به معنای واقعی کلمه دردمند مردم بود و همواره به مستضعفان فکر میکرد، مرام و مسلک او چیزی جز شفقت و مهربانی نبود. برخی نقل میکنند که او در شب قبل از حمله اسراییل به غزه در نشست شورای امنیت ملی صدای گریهاش بلند شده بود و نگران شهادت بچهها، مادران و پدران فلسطینی بود.
حجتالاسلام خضری با بیان اینکه شهید سیدرضی نیز همانند شهید سلیمانی در دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی خوش درخشید، اظهار کرد: شهید سید رضی نیز برخی از ویژگیهای شهید سلیمانی را به همراه داشت، از خودتان بپرسید چرا اسراییل سید رضی را میزند، چون او نقطه پشتیبانی مردم بود و رژیم صهیونیستی به خوبی این را فهمیده بود.
وی به حماسه ۹ دی اشاره کرد و یادآور شد: مقام معظم رهبری فرمودند در جریان فتنه ۸۸ یک بنبستی ایجاد شد که شکست آن فقط به واسطه دست خدا صورت گرفت، دی ماه سرشار از روزهای ایاما… است و حماسه ۹ دی بر همین تاکید دارد تا قدر آن را بیشتر بدانیم.