مهمترین چالش ورزش بوئینزهرا نبود مربیان متخصص است
- شناسه خبر: 32007
- تاریخ و زمان ارسال: 21 اسفند 1402 ساعت 07:40
- بازدید :
علی سامه در گفتوگو با برنا در خصوص وضعیت ورزشی بوئینزهرا اظهار داشت: در حال حاضر در این شهرستان 3200 ورزشکار بیمه شده و ساماندهی شده داریم و 14 سالن ورزشی شامل 4 سالن و خانه کشتی در بوئینزهرا، سگزآباد، دانسفهان و شال فعال است و 11 سوله ورزشی نیز که مالیکت آن با اداره ورزش و جوانان است در اختیار جوانان قرار دارد.
سامه تصریح کرد: به همین تعداد نیز سالن ورزشی در بوئینزهرا داریم که متعلق به هلال احمر، سپاه پاسداران، اداره کار و آموزش و پرورش است و این فضاهای ورزشی سرپوشیده به رشد و توسعه ورزش کمک کرده است.
سرپرست اداره ورزش و جوانان بوئینزهرا یادآور شد: در زمینه فضاهای ورزشی روباز کمبودهایی داریم که به زودی با راهاندازی سالن ورزشی تختی بخشی از این نیاز تامین میشود.
وی در خصوص رشتههای آمایشی در این شهرستان گفت: رشتههای آمایشی خاص است و در حال حاضر 35 رشته و هیات ورزشی در استان فعال هستند که در شهر شال رشته آمایشی کشتی، در بوئینزهرا رشتههای والیبال، فوتبال و قایقرانی، در بخش دشتابی رشته والیبال نشسته و جانبازان و معلولان و در بخش رامند رشتههای شنا، ورزش زورخانهای و باستانی در ردیف رشتههای آمایشی قرار دارد.
سامه تصریح کرد: در رشته قایقرانی با این که امکاناتی نداریم اما با وجود ورزشکاری مستعد توانستهایم مدال کسب کنیم و مدال آسیایی داریم و در رشته کشتی مدال کشوری و در والیبال و فوتبال مدالهای استانی کسب کردهایم و در عرصههای کشوری حضور موفقی داشتهایم.
وی گفت: در منطقه بوئینزهرا حتی یک متر رودخانه نداریم و تنها با یک سد خاکی کوچک در رودک یک بانوی ورزشکار بنام «محدثه حسنپور» توانست مدال بگیرد و نایب قهرمان مسابقات آسیایی دختران در رشته قایقرانی در آبهای خروشان شود که این استعدادهای ارزشمندی است که باید شناسایی و حمایت شوند.
116 سانتیمتر سرانه فضای ورزشی شهرستان
این مسئول در خصوص سرانه ورزشی این شهرستان گفت: سرانه ورزشی شهرستان بوئینزهرا یک متر و 16 سانتیمتر است و با کمک مسئولان و فرماندار تا سال آینده قرار است دو چمن ورزشی و یک سالن ورزشی در روستای زینآباد و سالن تخصصی و باستانی شهر دانسفهان افتتاح شود که در این صورت سرانه ورزشی به یک متر و 20 سانتیمتر افزایش خواهد یافت.
وی گفت: میزان سرانه استاندارد ورزشی کشور حدود دو متر است و تلاش میکنیم به این وضعیت نزدیک شده و بستر فعالیتهای ورزشی را برای افراد بیشتری مهیا کنیم.
سامه در خصوص تقویم ورزشی سال آینده نیز بیان کرد: برای سال آینده تقویم ورزشی را تنظیم کردهایم و بعد از تعطیلات نوروزی با هیاتهای ورزشی نشستی خواهیم داشت و برای رشتههای آمایشی به صورت تخصصیتر برنامهریزی میکنیم.
وی گفت: برای رشتههای همگانی هم تقویم ورزشی خواهیم داشت تا در دو سال آینده چشمانداز ورزش قهرمانی و همگانی توسعه یابد.
سوارکاری از رشتههای مورد علاقه مردم بوئینزهرا
سامه در مورد رشته سوارکاری و علاقمندی مردم به این رشته نیز گفت: رشته سوارکاری از سال 90 در بوئینزهرا فعال شده و در رشته کورس و استقامت و همایش زیبایی فعالیتهای خوبی داشتهایم.
وی اضافه کرد: اخیرا با راهاندازی باشگاه «رایمون» در بوئینزهرا در رشته پرش با اسب فعالیتها بیشتر شده و شاهد استقبال مردم هم هستیم و علاقمندان زیادی در این رشته وارد شدهاند و در مسابقات پرش و شوی اسب و استقامت استقبال خوبی را شاهدیم.
سامه بیان کرد: استقبال از «شو سواره اسب» در بوئینزهرا زیاد است و در شهرک حسینآباد چون علاقمند زیادی وجود دارند یک فضایی در زمین خاکی فوتبال و جوار زمین چمن در دست ساخت را مهیا کردهایم تا شوی اسب در آن برگزار شود.
سرپرست اداره ورزش و جوانان بوئینزهرا یادآور شد: با برنامهریزی خوب هیات سوارکاری استان و کمیته ورزش همگانی و اداره ورزش یک همایش بسیار خوبی را با عنوان «پیک نوروزی» جمعه برگزار کردیم که بسیار مورد استقبال قرار گرفت و بیش از 2500 نفر در آن شرکت و از هنرنمایی سوارکاران و اسبهایشان دیدن کردند و لذت بردند.
وی گفت: اسب نمادی از برکت و زیبایی و شور و شوق و هیجان است و استقبال مردم از این رشته ورزشی بینظیر است و حضور 2500 نفر تماشاگر بیانگر علاقه مردم این منطقه است که در کنار همایش غرفههایی از غذاهای محلی برپا شد و از شرکتکنندگان با غذاها و نوشیدنیهای محلی پذیرایی شد.
کمبود مربیان ورزشی تخصصی
سامه در خصوص کمبودهای ورزشی در بوئینزهرا اظهار داشت: چالش ورزشی ما در این شهرستان نبود مربیان متخصص و کارشناسان ماهر در رشتههای خاص است که بایستی با برگزاری دورههای آموزشی این کمبود را جبران کنیم.
وی اظهار داشت: در چند ماه گذشته چند دوره آموزشی در رشته های والیبال، فوتبال برگزار شد و اعزام افراد برای شرکت در دورههای مربیگری کشتی و رزمی را هم انجام دادیم و با این کار به دنبال ارتقای سطح علمی مربیان هستیم تا با وجود زیرساختهای ورزشی بتوانیم به ارتقای جایگاه ورزش شهرستان کمک کنیم و آینده بهتری را برای ورزشکاران رقم بزنیم.
سامه اضافه کرد: در بوئینزهرا 35 هیات داریم که 20 رشته فعال و 15 رشته مقطعی فعال میشوند.
وی از حامیان ورزش شهرستان تشکر و قدردانی کرد و افزود: از همکاری فرماندار، مدیرکل ورزش و روسای هیاتهای ورزشی استان و شهرستان تشکر میکنم و امیدوارم دست به دست هم دهیم تا از ورزش برای افزایش شور و نشاط اجتماعی جوانان که بهترین راهکار و ابزار کاهش مشکلات اجتماعی است استفاده کنیم.
سامه افزود: در اکثر رشتهها فعال هستیم و اگر رشتهای فعال نیست یا ورزشکار نداریم و استقبال نشده یا بستر و ابزارش را نداریم.
وی گفت: در برخی رشتهها استعدادهای زیادی هست که شناسایی نشده و تلاش میکنیم در این عرصه فعالتر عمل کنیم و کار آمایشی صورت گیرد تا شاهد اتفاق خوبی باشیم.