مهمترین مشکل در کشور ما، وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم است
- شناسه خبر: 14994
- تاریخ و زمان ارسال: 31 خرداد 1402 ساعت 08:00
- بازدید :
به گزارش ولایت و به نقل از تعادل، لطفا… سیاهکلی درباره ویژگیهای لایحه برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: به نظر میرسد برنامه هفتم قابلیت اجرایی داشته باشد و در آن به امور اساسی کشور مانند مسائل بانکی، حمایت از تولید، تنظیم بازار، صادرات، واردات، بازرگانی و… توجه شده است.
وی بیان کرد: همچنین در برنامه هفتم، به حوزه اقتصاد توجه ویژهای شده است، در حال حاضر مهمترین مشکل در کشور ما، وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم است که حل این مشکل باید در تصویب برنامه هفتم مدنظر قرار بگیرد، برنامه هفتم به گونهای تنظیم شده که ما در این دوره پنج ساله، بتوانیم به نقطهای برسیم که مردم کشورمان از لحاظ اقتصادی، مشکلات کمتری داشته باشند.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: همچنین در تنظیم برنامه هفتم، به بحث تولید و تنظیم بازار توجه ویژهای شده، اگر تولید در کشور، رشد پیدا کند در نتیجه ارزش پولی و مالی ما بالاتر میرود و ما شاهد کاهش تورم نیز خواهیم بود، نکته قابل توجه این است که زمانی که تورم کاهش پیدا کند، مردم از لحاظ اقتصادی نیز مشکلات کمتری خواهند داشت.
سیاهکلی در پایان بیان کرد: زمانی که تولید در کشور ما به مقدار مناسب صورت گیرد در نتیجه آن، عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی پیدا خواهند کرد و در پی آن، بازار سیاه نیز به وجود نخواهد آمد، بحث تولید یکی از مهمترین مباحثی است که در تنظیم لایحه برنامه هفتم به آن توجه ویژهای شده است. نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت برای اجرای برنامه هفتم نیازمند مدیران میدانی تحول خواه، پُرانگیزه و توانمند است. سیداحسان قاضیزاده هاشمی نیز در نطق میان دستور خود در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امروز کشور دوران گذار از تهدیدهای روزافزون دشمنان قسمخورده خود را به سمت ثبات و آرامش طی میکند، در این مسیر عزت و ایستادگی جوانان انقلابی در عرصههای اقتصادی، فرهنگی و سیاسی ایران را مقاومتر کرده است.
وی با اشاره به اینکه لایحه برنامه هفتم دیروز توسط رئیسجمهور به مجلس تقدیم شد، گفت: برنامه هفتم زمانی میتواند عملیاتی شود که ناظر بر حل مسائل و مشکلات روز مردم ایران باشد. نگاه واقعبینانه و نه شعاری، نگاه عملگرایانه و نه تئوریپردازیهایی که با مشکلات آحاد مردم ایران فاصلهای نجومی دارد و حتی ممکن است طرح بعضی مسائل موجبات نگرانی شود. دارا بودن نگاه چند جانبه و منظومهای برای حل مسائل همه نقاط و استانهای ایران اسلامی و نه نگاه به طبقه و منطقه خاص، نگاه اقتصادی که مردم اثر آن را در سفره و معیشت روزمره خود ببینند، نه نگاه آماری که اعلام رسانهای آن هیچ حسی بین آحاد مردم ایجاد نمیکند/ب