مرحوم حسینی در مبارزه با آسیبهای اجتماعی بسیار کوشا بود
- شناسه خبر: 43663
- تاریخ و زمان ارسال: 4 مهر 1403 ساعت 07:52
- بازدید :
به گفته رئیس ستاد اقامه نماز استان، مرحوم حسینی با راهنماییهای قاطع خود، افراد دچار آسیبهای اجتماعی را هم ارشاد میکرد و آنها را به آغوش خانواده و اجتماع باز میگرداند.
حجتالاسلام سیدقریش موسوی، رئیس ستاد اقامه نماز استان در گفتوگو با خبرنگار ولایت درباره آشنایی خود با مرحوم حسینی اظهار میکند: با حجتالاسلام حسینی پیش از انقلاب در قم آشنایی شدم؛ آن زمان برای تحصیل به قم عزیمت کرده بودیم. ایشان از همان دوران جوانی بسیار پرتلاش بودند.
وی با بیان اینکه مرحوم حسینی به لحاظ علمی بسیار فاضل و به لحاظ اخلاقی بسیار اخلاقمدار بودند و با مردم تعاملات پررنگ داشتند؛ تصریح میکند: با ایشان یکبار به حج سفر کردیم و از آنجایی که معین کاروان بودند بسیار روحیهای دلسوزانه نسبت به اطرافیان خود داشت و سعی میکرد موضوعات را با دقت به زائران آموزش دهند. ایشان در حالی که نسبت به انجام دستورات حج بسیار جدی بودند بسیار نیز خوشسفر و صبور بوده و روحیهای خستگیناپذیر در کارها و امور اجرایی داشتند.
حجتالاسلام موسوی توضیح میدهد: در الموت 40 سال گذشته که محورهای مواصلاتی نداشت و مردم در مسیرهای روستایی آن میبایست بدون خودرو، پیاده و یا با چهارپایان تردد میکردند مرحوم حسینی از هیچ تلاشی برای توسعه منطقه دریغ نکرد.
وی میگوید: آن دوران الموت فاقد آب، برق، گاز و امکانات بهداشتی بود و ایشان برای تامین زیرساختهای منطقه با جدیت تلاش کرد.
رئیس ستاد اقامه نماز استان مطرح میکند: مرحوم حجتالاسلام حسینی علاوه بر آنکه به جغرافیای منطقه اشراف و شناخت داشت نسبت به اهالی روستاهای الموت، نیازها و چالشهای منطقه نیز آگاهی کامل داشت و به طور دقیق میدانست چه فردی در کدام روستا دچار چه مشکلاتی است. ایشان در منطقه الموت هم یک عالم در زمینه امور دینی و مذهبی بودند و هم یک داور برای حل اختلافات مردم بود.
حجتالاسلام موسوی عنوان میکند: مرحوم حسینی مشاوری امین برای پیگیری مسائل شخصی مردم نیز بود. با خلوص نیت مردم را راهنمایی میکرد؛ مردم هم از روی علاقهای که به ایشان داشتند پذیرای توصیههای ایشان بودند. مرحوم حسینی با راهنماییهای قاطع خود، افراد دچار آسیبهای اجتماعی را هم ارشاد میکرد و آنها را به آغوش خانواده و اجتماع باز میگرداند.
وی ادامه میدهد: مرحوم حسینی مشاوری دانا، توانمند و تاثیرگذار برای اهالی منطقه محسوب میشد و به معنای واقعی عالم، عاقل، عادل پرتلاش و تاثیرگذار بود و نجات و راهنمایی مردم را وظیفه دینی و انسانی خود میدانست.
این چهره دینی قزوین میگوید: مرحوم حسینی مانند پدری برای منطقه الموت بود؛ در شورای سیاستگذاری و جلسات با مسئولان با رعایت ادب و اخلاق تمامی چالشها و مشکلات را به صراحت بیان میکردند و رفاه و آسایش مردم برای ایشان بسیار مهم بود.
حجتالاسلام موسوی تاکید میکند: مرحوم حسینی بسیار صراحت بیان داشت موضوعات را بدون هیچگونه کنایهای شفافانه مطرح میکرد.
وی از خاطرات خود مرحوم حسینی بیان میکند: بعد از پیروزی انقلاب به قزوین آمدیم و فعالیتهای دینی و انقلابی خود را شروع کردیم. مرحوم حسینی در دوران دفاع مقدس در پشتیبانی جنگ به همراه مرحوم آیتا… باریکبین و آیتا… شالی بسیار فعال بودند. برای تامین نیروهای جبهه به صورت حضوری به واحدهای صنعتی یا روستاها مراجعه میکرد تا جوانان را به حضور در جبههها تشویق کنند. در آن دوران در ستاد پشیبانی جبهه برای تامین نیرو، تامین و ارسال امکانات به جبهه، رسیدگی به امور خانوادههای شهدای منطقه و دلجویی از آنها بسیار مهم بود که مرحوم حجتالاسلام حسینی دلسوزانه در این امور پیشگام بودند.
رئیس ستاد اقامه نماز جمعه یادآور میشود: بسیاری از شهدای منطقه الموت و رزمندگان بازمانده از آن دوران که اهل الموت هستند به دعوت ایشان به جبههها اعزام شدند و از میهنمان دفاع کردند. ایشان در ستاد پشتیبانی جبهه، نماینده امام راحل بودند و از افراد پرتلاش و فعال این ستاد محسوب میشدند.
حجتالاسلام موسوی تاکید میکند: مرحوم حسینی برای عمران و آبادانی منطقه الموت بسیار پیگیر بودند؛ در ابتدای انقلاب که تامین زیرساختهای روستایی همچون: راه، آب، برق و حمام بر عهده جهاد سازندگی بود ایشان با جدیت به این موضوعات ورود میکردند و مطالبهگر شاخص منطقه بودند و توانستند موجبات توسعه منطقه را رقم زنند.
وی اضافه میکند: ایشان در موضوعات سیاسی فردی معتدل بودند و نگرش امام راحل و رهبری را دنبال میکردند؛ از تندرویهایی سیاسی دوری میکرد. وابستگی سیاسی هم به جریانهای فکری نداشت و در موضوعات سیاسی به حریت و آزادگی توجه داشتند. ایشان حامی و مدافع سیاستهای نظام تمام رهبری بودند و محکم از دیدگاههای آنها حمایت میکردند اگر هم فردی مخالف نگرشهای این بزرگواران بود در مقابل او میایستاد و به ارشاد آنها میپرداخت.
حجتالاسلام موسوی ادامه میدهد: تندروی سیاسی و وابستگی سیاسی که یکی از آفتهای امروز جامعه ما هست هیچگاه در گفتار و رفتار مرحوم حسینی دیده نشد و ایشان هیچگاه برای نگاههای سیاسی با افراد به مخالفت نمیپرداخت و همواره مسیر اعتدال را دنبال میکردند.
وی تشریح میکند: مرحوم حسینی «پدر معنوی» مردم الموت بود؛ از این رو خود را بر همه مسئول میدانست. روحانیون، چهرههای سیاسی ریشسفیدان روستا هم ایشان را پدر دلسوز منطقه میدانستند و برای ایشان احترام ویژهای قائل بودند.