مرحوم حجتالاسلام حسینی، عنصر مهم ایجاد وحدت و انسجام در منطقه الموت بود
- شناسه خبر: 43685
- تاریخ و زمان ارسال: 4 مهر 1403 ساعت 08:00
- بازدید :
مرحوم حجتالاسلام حسینی عنصر مهم ایجاد وحدت، انسجام و همدلی در منطقه الموت بود و پیگیری مطالبات اهالی را وظیفه انسانی خود میدانست.
حجتالاسلام سیداسماعیل موسوی مدیر دفتر شورای سیاستگزاری ائمه جمعه استان و از نزدیکان مرحوم حسینی در گفتوگو با خبرنگار ولایت درباره ویژگیهای روحی و اخلاقی این چهره دینی و معنوی اظهار میکند: حجتالاسلام حسینی 42 سال و 195 روز امام جمعه الموت بود؛ حکم امامت جمعه ایشان از سوی مرحوم حضرت امام صادر و از ائمه جمعهای بود که با حکم امام به عنوان «امام جمعه الموت» منصوب شد.
وی تصریح میکند: من 10 سال با ایشان همکار بودم و چهار سال با یکدیگر ارتباط تنگاتنگی داشتیم؛ ایشان بسیار نگران توسعه و آبادانی منطقه الموت بود و از محرومیت این منطقه و دور بودن آن از مرکز استان و بیتوجهیهایی که از سوی نهادها به دستگاهها به منطقه میشد؛ رنج میبرد. نگرانیها، دغدغهها و حساسیتهای ایشان برای منطقه الموت همه تنها از روی دلسوزی بود.
حجتالاسلام موسوی میگوید: مرحوم حجتالاسلام حسینی اهل روستای ازگنین الموت بود و به منطقه الموت علاقه ویژهای داشت؛ احساس تکلیف و دین بر این منطقه میکرد و خدمت به این منطقه محروم و دورافتاده را مسئولیت اخلاق و انسانی خود میدانست.
وی ادامه میدهد: با وجود آنکه صعبالعبور بودن راه الموت اذیت کننده است؛ اما ایشان هر هفته از روزهای سهشنبه به منطقه الموت میرفت و در آنجا کلاسهای اخلاق برگزار میکرد و درباره دین و انقلاب فعالیتهای تبلیغاتی داشت و همواره از دستگاههای اجرایی برای توسعه منطقه و رفع مشکلات مردم پیگیریهای لازم را با جدیت انجام میداد.
حجتالاسلام موسوی مطرح میکند: مردم الموت اذعان میکنند که آقای حسینی تنها امام جمعه ما نبودند بلکه ایشان معتمد مردم بود و در کارهای عمرانی و راهسازیهای منطقه در کنار مردم و پای ثابت پیگیرها، مطالبات و مشکلات مردم و منطقه بود.
وی با بیان اینکه از آنجایی که مرحوم حجتالاسلام حسینی علاقه بسزایی به منطقه الموت داشتند، مردم نیز او را پدر معنوی خود میدانستند و از صمیم قلب ایشان را دوست داشتند؛ اضافه میکند: مردم دغدغههای مرحوم حسینی و جانفشانیهای ایشان برای منطقه را به وضوح دیده و شاهد بودند؛ ایشان با وجود کهولت سن در پیگیری امور هیچگونه کوتاهی نداشتند.
حجتالاسلام موسوی توضیح میدهد: در تمامی سالهایی که مرحوم حسینی امام جمعه بودند یکبار در خطبههای نماز جمعه برخلاف وحدت و دیگاههای امام راحل و دیدگاههای مقام معظم رهبری از تریبون نماز جمعه مطلبی را مطرح نکردند که موجب رنجش دیگران یا تنش در منطقه شود؛ ایشان به حساسیتهای سیاسی آگاهی داشت و اجازه نمیداد تنشی روی دهد.
وی با بیان اینکه مرحوم حسینی در تمامی این سالهایی که در نهاد ستاد اقامه نماز جمعه بودند همیشه در مسیر سیاستهای مقام معظم رهبری حرکت کردند؛ تاکید میکند: مرحوم حسینی در تمامی این سالها عنصر مهم ایجاد وحدت، انسجام و همدلی در الموت بود و همین دیدگاه موجب محبوبیت ایشان شده بود.
به گفته حجتالاسلام موسوی، مرحوم حسینی در برگزاری انتخابات، برنامههای مذهبی و ملی نظام مشتاقانه پیشقدم بودند و از آنجایی که به اهالی منطقه شناخت کامل داشت همه را پای کار فرا میخواند.
وی با اشاره به خاطراتی از روزهایی که با ایشان بوده است؛ میگوید: چندی پیش تصمیم گرفته شد که به پاس زحمات ایشان گرامیداشتی برگزار شود و از حاج آقای حسینی تجلیل به عمل آید؛ اما همواره با چالشی روبرو میشدیم تا اینکه چند هفته پیش از رحلت ایشان، یک بار دیگر این موضوع مطرح شد و ایشان گفت «به نظر نمیرسد این مراسم تجلیل برگزار شود» متاسفانه همینگونه نیز شد. زیرا با شهادت آیتا… رئیسی و دو مرحله برگزاری انتخابات و برنامههای اربعین روبرو شدیم و فرصتی برای برگزاری این آیین مهیا نشد.
مدیر دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به نقش مرحوم حجتالاسلام حسینی در تعلیم و تربیت جوانان و آشنایی آنها با امور دینی عنوان میکند: ایشان بازنشسته آموزش و پرورش بودند و از همان دوران جوانی با تعلیم و تربیت نوجوانان و جوانان سروکار داشتند و تا پایان حیات خود نیز در این راستا هیچگونه کوتاهی و کمکاری نداشتند.