با یک همت، روانِ قزوین آرامش مییابد
- شناسه خبر: 63357
- تاریخ و زمان ارسال: 1 مرداد 1404 ساعت 07:30
- بازدید :

به گزارش روابط عمومی، بنا بر پیشبینی مجریان، بازسازی و تبدیل مرکز آموزشی عالی غزالی به بیمارستان 22 بهمن، مبلغ یک همت باید در طبقات ساختمان ریخته شود تا کاشیها به دیوار بچسبند و تختها پذیرای بیماران گردند.
طاهر احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به همراه قافلهباشی، معاون درمان و دکتر مژدهیپناه، معاون آموزشی از ساختمان مملو از مصالح بازدید کرد و در نشستی با مهندسان دفتر فنی و پیمانکاران، ضمن بیان مشکلات تغییر کاربری، تکمیل و انتقال بیمارستانهای شهید رجایی و 22 بهمن را به ساختمانهای جدید از اولویتهای دانشگاه برشمرد.
رئیس دانشگاه، مشارکت خیرین و دیگر سازمانها از جمله شهرداری را در کنار دانشگاه، برای به سرانجام رساندن کارِ ساختِ ساختمان الحاقی مرکز آموزشی و درمانی شهید رجایی و جابجایی بیمارستان 22 بهمن یادآور شد و خواستار برگزاری و پیگیری نشستهای مشترک با شهرداری و شورای اسلامی شهر شد.




