قصهگویی راهکار مناسبی برای انتقال مفاهیم به کودکان است
- شناسه خبر: 3710
- تاریخ و زمان ارسال: 10 آبان 1401 ساعت 08:00
- بازدید :
به گزارش ولایت، فاطمه محمدبیگی در این مراسم در رابطه با اهمیت قصهگویی و داستان برای رشد کودکان بیان کرد” اصول اخلاقی آموزش داده شده در پایان هر داستان، به کودکان کمک میکند درک بهتری از اخلاقیات داشته باشند و به مدت طولانیتری آنها را به ذهن بسپارند.
وی اضافه کرد: داستانها روش خوبی برای تقویت تخیل و خلاقیت در بچهها هستند. کودک همه چیز را در حین روایت داستان، تصور میکند، اگر داستانسرایی به درستی انجام شود برای کودک سرگرمکننده است و به این ترتیب فرزند شما منتظر “زمان قصه گویی” خواهد بود.
محمدبیگی ضمن اشاره به هدف از برگزاری این جشنواره اظهار کرد: هدف کتابخانههای عمومی از برگزاری برنامههای قصهگویی، کمک به شکوفایی استعدادهای درونی کودکان و نوجوانان و بالفعل نمودن رویاهای آنها است.
وی نقش مربیان و قصهگویان را در شناسایی قصههای کهن و قدیمی، حائز اهمیت خواند و تاکید کرد: بیش از یکچهارم آیات قرآن کریم که کتاب زندگی ما است به صورت قصه بیان شده و در دین مبین اسلام خداوند بسیاری از آموزههای دینی را از زبان قصه بیان کرده است.
محمدبیگی در پایان گفت: جشنواره قصهگویی یکی از برنامههای موفق نهاد کتابخانههای عمومی کشور است که توجه به کودک و نوجوان را تقویت میکند و موجب ارتقای سطح دانش و آگاهی و فراگیری مهارتهای زندگی به کودکان میشوند.
آیین اختتامیه مرحله استانی دومین دوسالانه قصهگویی «نهال امید» استانهای قم و قزوین با حضور داوران در استان قم و به صورت همزمان در سالن آمفی تئاتر کتابخانه عمومی علامه رفیعی شهر قزوین برگزار شد که داوران و همچنین علاقهمندان از طریق فضای مجازی در جریان این برنامه قرار گرفتند.
این جشنواره سراسری همزمان با سایر کشور با عنوان «نهال امید» و با مشارکت 63 نفر در مرحله مقدماتی در دو بخش قصهگویی صحنهای و دیجیتال در سطح استان برگزار شد و که شامل 30 اثر در بخش قصهگویی دیجیتال و 33 اثر در بخش قصهگویی صحنهای بود، که با راهیابی 11 اثر در بخش صحنهایی و 15 اثر در بخش دیجیتال به مرحله نهایی استانی رسید.
پس از داوریهای انجام شده؛ “مینا عابدی، لیلا ابراهیمی و هادی افشار” در بخش قصهگویی صحنهای و “ندا طاهرخانی، ندا شفیع و نازنین آشوری” در بخش قصهگویی دیجیتال به عنوان برگزیده معرفی شدند.