عملکرد مثبت شرکتهای بیمه، باعث تقویت اعتماد مردم میشود
- شناسه خبر: 25964
- تاریخ و زمان ارسال: 15 آذر 1402 ساعت 07:45
- بازدید :
به گزارش ایرنا و به نقل از دفتر امام جمعه قزوین، آیتا… عبدالکریم عابدینی در دیدار با جمعی از مدیران بیمههای تجاری استان، تاکید کرد: اگر به پیشینه و قدمت بیمه دقت کنیم، مشاهده میکنیم که حتی در حکمرانی زمان حضرت یوسف(ع) نیز بحث بیمه دیده شده است، همچنین حضرت نوح(ع) نیز گویا وقتی کشتی را آماده میکرد جان آدمها و حیوانات را با این کار بیمه و حفظ کرد.
وی ادامه داد: پیش از انقلاب، رساله امام خمینی(ره) با رساله مراجع دیگر تفاوتی داشت، آن هم این بود که امام(ره) فصلی را برای موضوعاتی از قبیل امر به معروف و نهی از منکر، احکام فقهی مربوط به بانک و بیمه داشت که رسالههای دیگر نداشتند، اینها مسایل جدیدی بود که در رساله ایشان راه پیدا کرد.
امام جمعه قزوین ادامه داد: همه چیزهایی که در این دنیا به آنها پوشش قانونی میدهیم و کلک میزنیم، به عنوان مثال برخیها تصادفهای ساختگی درست میکنند تا از بیمه پول دریافت کنند، هر شخصی حقی را ناحق کند، در روز قیامت عذابی دردناک برای او در نظر گرفته میشود، پس باید حواسمان را خیلی جمع کنیم.
آیتا… عابدینی با اشاره به اینکه بخش از هزینههای دولت بایستی به برخی پنهانکاریها اختصاص پیدا کند تا با کشف حقیقت، حقی ناحق نشود، تصریح کرد: انجام این مساله یک سرمایهگذاری تلقی میشود، شاید بیمهها نتوانند این کار را بکنند اما دولت اگر این کار را انجام دهد جلوی بسیاری از هزینهها و حیف و میل شدن سرمایهها گرفته خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه اعتماد مردم با عملکرد مثبت شرکتهای بیمه تقویت میشود، خاطرنشان کرد: اگر مردم احساس کنند مسئولان بیمه تمامقد برای حمایت صحیح و قانونی از آنان پای کار هستند بسیاری از مشکلات از سوی بیمهها و مردم مرتفع خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه شرایط طوری شده که حتی غیرمسلمانان نیز امروز به غذای حلال مسلمانها اعتماد پیدا کردهاند، افزود: در امور بیمهای و امثال آن هم باید عزم خود را جزم کنیم که کارها حلال باشد و به نفع و یا ضرر آن هم فکر نکنیم و تنها به حلال بودن کار و قانونی بودن آن فکر کنیم.
امام جمعه قزوین یادآور شد: میگویند خدا از هر چیزی بگذرد از حقالناس نمیگذرد، اگر کسی که در بیتالمال دست برد و حق مردم را ضایع کرد، اگر روزی هم سر عقل بیاید و بخواهد آن را جبران کند، قادر به انجام این کار، دیگر نخواهد بود.
وی اظهار کرد: به عنوان مثال وقتی برق را بیجهت روشن بگذاریم و یا در مصرف آب اسراف کنیم، مدیون مردم و آیندگان خود خواهیم شد. آن وقت چطور میتوانیم ذینفعان این بخش را در جامعه پیدا کرده و از آنها حلالیت بطلبیم؟
نماینده ولی فقیه در استان قزوین با اشاره به اینکه همه ما باید به سالمسازی معنوی جامعه خود فکر کنیم، تصریح کرد: بیمه را از قوانین، مقررات و صندلی اداره نباید نگاه کرد بلکه باید ببینیم چه کنیم که جامعه سالم ایمانی داشته باشیم تا همه چیز درست شود.