ظرفیت پارک علم و فناوری قزوین در اختیار اقتصاد دانشبنیانهاست
- شناسه خبر: 15759
- تاریخ و زمان ارسال: 12 تیر 1402 ساعت 08:00
- بازدید :
به گزارش ایرنا، جعفر احمدی در جلسه اقتصاد دانشبنیان که با حضور استاندار و جمعی از مسئولان در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، افزود: با توجه به جایگاه صنعتی استان قزوین و وجود نخبگان و صنعتگران توانمند، رویکرد ما در پارک علم و فناوری این است که این پارک را به کانون تبلور خلاقیت جوانان نخبه و صاحب ایده تبدیل کنیم.
وی اظهار کرد: روند شکلگیری ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان و ضرورت و اهمیت تشکیل آن بسیار مهم است و امیدواریم با تشکیل این ستاد، تولیدات دانشبنیانیها به سمت و سوی تولید اقتصادی و پایدار پیش رود.
احمدی با اشاره به لزوم تشکیل «کارگروه بند ب ماده ۶ دانشبنیان»، اضافه کرد: اموال منقول و غیرمنقول ساختمانهایی که در وزارتخانههای استان وجود دارد، در اختیار شرکتهای دانشبنیان و پارک علم و فناوری قرار داده شود.
احمدی تصریح کرد: شرکتهای دانشبنیان دارای ۲ طرح مهم در زمینه هوشمندسازی و آبیاری نوین برای دشت قزوین هستند که این طرحها در کارگروه زیربنایی و شورای برنامهریزی استان مورد بررسی قرار میگیرند.
این مسئول تاکید کرد : بر اساس «بند ت ماده ۱۱ قانون جهش دانشبنیان» خواستار افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری استان هستیم که این مهم با کمک بخش خصوصی تسهیل میشود.
وی خاطرنشان کرد: ۱۵ هکتار از پردیس فناوری آبیک در اختیار استان بود که مقرر شد، زیرساخت و واگذاری آن هرچه سریعتر صورت گیرد.
احمدی اضافه کرد: توسعه این پردیس که بالغ بر ۷۰ هکتار است، نیاز به مصوبه ستاد اقتصاد دانشبنیان و همان «کارگروه بند ب ماده ۶ دانشبنیان» دارد، چنانچه پردیس آبیک به بهرهبرداری برسد، شرکتهای بزرگی را در آن مستقر میکنیم که نقش بسزایی در روند تولید دارند.
رئیس پارک علم و فناوری قزوین افزود: چنانچه دستگاهها با پارک علم و فناوری همکاری داشته باشند و هر دستگاهی که زمین یا ساختمان به این پارک واگذار کند، این تعهد را میدهیم که شرکتهای دانشبنیان تولیدات مرتبط با آن دستگاه داشته باشند.
وی یادآور شد: یکی از ماموریتهای اصلی پارک در راستای پشتیبانی از فعالیت شرکتهای دانشبنیان، تامین و واگذاری زمین به شرکتهای فناور است.
در ادامه این جلسه هر یک دستگاههای اجرایی نقطه نظرات خود را پیرامون برنامههای دانشبنیان ارائه کردند.