سیزدهمین دادگاه پرونده رضایت خودروی طراوت نوین برگزار شد
- شناسه خبر: 52497
- تاریخ و زمان ارسال: 13 بهمن 1403 ساعت 07:30
- بازدید :
سیزدهمین دادگاه پرونده خودرویی استان قزوین به نام رضایت خودروی طراوت نوین روز چهارشنبه با حضور متهمان، شکات و وکلا برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سیزدهمین دادگاه پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین به عنوان آخرین دادگاه به ریاست قاضی کلهر و با حضور ۱۶ متهم در سالن اجتماعات اداره کل اوقاف و امور خیریه قزوین برگزار شد.
رسیدگی به این پرونده که قرار بود در ۱۰ جلسه دادگاه صورت پذیرد که به دلیل برخی ملاحظات و رسیدگی دقیقتر، قرار شد سه جلسه دیگر نیز به آن اضافه شود.
تعداد متهمان پرونده رضایت خودروی طراوت نوین ۲۶ شخص حقیقی و ۲ شخص حقوقی است که برای ۲۶ متهم به اتهام اخلال در نظام اقتصادی و کلاهبرداری شبکهای به صورت عمده و کلان، تقاضای مجازات شده است.
چندی پیش قاضی ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی، از دستگیری همسر متهم اصلی پرونده رضایت خودرو طراوت نوین خبر داده بود.
پرونده رضایت خودرو طراوت نوین ۲۸ هزار شاکی رسمی دارد و در مجموع حدود ۴۵ هزار شخص حقیقی از ۱۳ استان کشور در قالب سرمایهگذاری برای پیش فروش خودرو اموال خود را از دست دادهاند.