سلبریتیها در کنار کدام مردم هستند
- شناسه خبر: 4545
- تاریخ و زمان ارسال: 24 آبان 1401 ساعت 08:01
- بازدید : 202
موضعگیریها و اظهارنظر برخی سلبریتیها یا همان افراد مشهور جامعه در روزهای اخیر، ژانر جدیدی از نان به نرخ روز خوردن را نمایان ساخت. جماعتی که اساساً سبک زندگی، نیازها، مسافرتها، خوراک، پوشاک، دیدگاهها و میزان دستمزد و یارانههای پنهانی که دریافت میکنند، با مردم عادی تفاوتهای ماهوی عیانی دارد، امروز در پوشش حمایت از کدام مردم، ژست اپوزیسیونی به خود گرفتهاند؟!
فردی که بابت هر شب اجرا 30 میلیون تومان یا به عبارت شفافتر معادل 4 ماه حقوق یک معلم دریافت کرده است، امروز خود را مدافع حقوق مردم میداند و در راستای حمایت از مردم عنوان میکند که هیچ فریمی از تصویرش در رسانه ملی پخش نشود!
قصد زیر سوال بردن هنر یا پایان دوران هنرمندی، ورزش، مجریگری و … هیچ هنرمند یا ورزشکاری مطرح نیست ولی بپذیریم گسترش چنین رویکردی در جامعه ماحصل سوء مدیریت، نخبهکشی و حصار عریض و طویلی است که در طول این سالها به دور برخی ارگانها به ویژه رسانه ملی کشیدهایم!
وقتی دوبلور پیشکسوت رسانه ملی در مصاحبه عنوان میکند که از 4 سالگی وارد صدا و سیما شده است ولی در پاسخ به سوال خبرنگار در خصوص توصیه به جوانان عنوان میکند، علاقهمندان به این هنر تا فوقلیسانس نگرفتهاند، به دوبلوری حتی فکر هم نکنند، باید عمق فاجعه را درک کرد!
در چنین شرایطی افرادی که ظرفیت یا شایستگی بزرگی ندارند و به کمک قاب جادویی به جایگاهی رسیدهاند، دچار ماگلومانیا یا خود بزرگبینی شده و به خود این اجازه را میدهند در تمام موضوعات مرتبط و غیرمرتبط با تخصصشان اظهارنظر کنند.
البته حق هم دارند. وقتی با نمایش لاک ناخن پا یا نمایش پادری جدید منزلشان هزاران نفر به اظهارنظر و تعریف و تمجید از آنها میپردازند، بروز این دست توهمات اساسا طبیعی است. این افراد که در بزنگاههای حساس با جهتیابی اشتباه و با اظهار نظرات اپوزیسیونی، کشف حجاب، تراشیدن مو، انتخاب پوششهای رنگی هدفمند و یا انتشار پستهای براندازانه، عملا موضعی ضد نظام و مردم در پیش میگیرند، چند صباح بعد از پایان غائله دوباره در قاب جادویی رسانه ملی ظاهر شده و به ریش همه کسانی که از آنها حمایت کردهاند میخندند و به آنهایی نیز که به سخنانشان وقعی ننهادند، پوزخند میزنند!
در حالی که در سایر کشورهای دنیا سلبریتیها یا افرادی که به هر دلیلی دارای شهرتی ملی و جهانی هستند به هیچ عنوان حق اظهارنظر در موضوعات غیرتخصصی ندارند و در صورت بروز چنین رفتاری از سوی نهادهای امنیتی مورد بازخواست جدی قرار میگیرند.
به نظر میرسد بعد از پایان ماجرای اخیر باید در فونداسیون و ساختار گشت ارشاد تغییرات اساسی ایجاد و با تمام قوا به ارشاد، برخورد، بازخواست و حتی محاکمه مدیرانی برخاست که با ندانم کاری و ترک فعل هر از گاهی کشور را تا لبه پرتگاه میبرند و خسارتهای میلیاردی مادی و معنوی به کشور و مردم وارد میسازند.