سرمربی قزوینی، تفنگدارانش را به خط کرد
- شناسه خبر: 69148
- تاریخ و زمان ارسال: 26 مهر 1404 ساعت 07:30
- بازدید :

به گزارش ولایت، دور جدید اردوی تیم ملی تفنگ بزرگسالان، جوانان و نوجوانان پیش از اعزام به مسابقات قهرمانی جهان در مصر با دعوت محمد زائر رضایی از ۲۰ تیرانداز آغاز و تا ۱۵ آبان ماه ادامه دارد.
شرمینه چهل امیرانی از تهران، فاطمه امینی از اصفهان، نجمه خدمتی از تهران، فائزه رجبی از تهران، درین دارابی از البرز، ساینا تیموری از آذربایجان غربی، رکسانا کاظمی از لرستان، فاطمه کبیری از تهران، نازنین زهرا عبدالهی از البرز، زهرا قویدل از اصفهان، آرنیکا ابراهیمزاده رجایی از تهران در بخش دختران به این اردو دعوت شدند.
همچنین امیرمحمد نکونام از تهران، هادی غرباقی از قم، پوریا نوروزیان از ایلام، ابوالفضل نعمتی از تهران، ماهان صفری از ایلام، محمد مهدی طهماسبی از البرز نیز در بخش پسران در این مرحله از اردو حضور دارند.
مسابقات تیراندازی قهرمانی جهان از ۱۵ تا ۲۷ آبان ماه در مصر برگزار میشود.






