رونق سوارکاری با معرفی صحیح این رشته محقق خواهد شد
- شناسه خبر: 21542
- تاریخ و زمان ارسال: 12 مهر 1402 ساعت 08:00
- بازدید :
به گزارش ولایت و به نقل از برنا، عباس علایی مقدم که درجلسه هیات رئیسه هیات سوارکاری استان سخن میگفت ضمن گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس اظهارداشت: در هفته وحدت باید دنبال انسجام بیشتری باشیم و با بهرهگیری از همه ظرفیتها به اعتلای این ورزش کمک کنیم.
وی بیان کرد: در سوارکاری حرف زیادی برای گفتن هست و اینکه برخی میگویند در این رشته مشکلات و موانع زیاد بوده قبول ندارم بلکه معتقدم این رشته رو به رشد بوده و شاهد فعالیت باشگاههای متعددی هستیم اما باید همدلی و انسجام فعالان این رشته بیشتر شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین یادآور شد: از سال 94 تاکنون توسعه باشگاهها بهخوبی محقق شده است و بسیاری از مالکان باشگاهها از خودشان هزینه کردهاند تا این رشته رونق بگیرد.
این مدیر اظهارداشت: یکی از چالشهای ما این است که قانونگریز هستیم تا قانونپذیر و اگر زبان مشترک ما قانون و دستورالعملها و ابلاغیهها باشد کمتر با مشکل مواجه میشویم.
علایی مقدم گفت: قرار نیست اگر با افرادی اختلافنظر داشتیم همدیگر را حذف کنیم بلکه باید حرفها و انتقادها را بشنویم و در مسیر تعالی از همه ایدهها و پیشنهادات هم استفاده کنیم.
وی افزود: باید قدردان ورزشکاران خوب باشیم و بدانیم وقتی موفق میشویم که با هم باشیم لذا باشگاهداران باید همدیگر را تحمل کنند و در کنار هم باشند تا سوارکاری رشد کند.
این مدیر ورزشی گفت: برای کمک به رونق سوارکاری باید این رشته بهخوبی معرفی شود و خوشبختانه پخش مستقیم مسابقات از سیمای قزوین به این کار کمک کرده است.
وی افزود: باید کمک کنیم استعدادهای سوارکاری شناسایی و حمایت شوند و بدانیم توسعه این رشته در گروه افزایش باشگاهها و تعداد مربی و مالک و خرید اسب و افزایش آموزشهاست.
علایی مقدم تصریح کرد: حاضر شدیم از ظرفیت آقای درویشی که مسئولیت مهمی در روابط عمومی اداره داشتند برای کمک به ساماندهی هیات سوارکاری استفاده کنیم تا بستر خوبی برای حل مشکلات مهیا شود و پیشانی اداره را خالی کردیم و در اختیار سوارکاری قرار دادیم تا شرایط بهتر شود که خوشبختانه شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه هستیم که باید تداوم یابد.
وی گفت: بهزودی مجمع سوارکاری را برگزار میکنیم تا ریاست این هیات شناخته شود و برنامهریزیها به نتیجه برسد.
درصدد تسهیلگری برای باشگاههای بدون مجوز هستیم
سرپرست هیات سوارکاری استان نیز گفت: ایجاد درآمدهای پایدار، بهرهگیری از ایدههای همه علاقمندان و استفاده از باشگاههای موفق کشور برای الگوبرداری را در اولویت برنامههای هیات قرار میدهیم.
بهزاد درویشی اظهارداشت: جایگاه هیات رئیسه برای برنامهریزی و ساماندهی امور کلیدی است ولی امروز نگاه سمبلیک به آن داریم و این رویکرد بایستی تغییر کند.
وی افزود: اختیارات هیات رئیسه بالاست و باید منابع مالی پایدار تعریف کنیم تا هیاتها قائم به شخص نباشند و فضای گذشته را بشکنیم تا ساختار بهتر شود.
سرپرست هیات سوارکاری استان قزوین بیان کرد: خوشبختانه در میان مالکان و باشگاهداران استان افراد توانمند، خوشفکر، سرمایهگذار و دلسوزان تاثیرگذاری هستند که با مساعدت آنها میتوانیم رشته سوارکاری استان را به هیاتی پویا و سرآمد تبدیل کنیم.
وی گفت: حضور افراد حقوقدان، فعال اقتصادی، نخبگان مطلع در عرصه نرمافزار ظرفیت خوبی ایجاد کرده و نگاه ما این است از همه این توانمندی برای پویایی کارها استفاده کنیم.
درویشی تصریح کرد: درصددیم همه فعالیتهای هیات بر اساس قانون و چارچوب تعریف شده باشد لذا پیگیر هستیم باشگاههایی که مجوز ندارند برای این کار تسهیلگری کنیم و باشگاههایی که شرایط را ندارند اقدام لازم صورت گیرد تا از مشکلات آینده پیشگیری شود.
سرپرست هیات سوارکاری استان قزوین افزود: در حال حاضر۲۶ باشگاه سوارکاری فعال در استان داریم و با نظارت بیشتر بر کارها امیدواریم نواقص گذشته برطرف شود.
وی یادآورشد: هرگز قصد نداریم و نمیخواهیم جلوی فعالیت باشگاهی گرفته شود بلکه رویکرد ما تسهیلگری و رفع مشکلات است تا کارها تسهیل شود.
سرپرست هیات سوارکاری استان قزوین اظهارداشت: کمیتههای فرهنگی، فنی، همگانی، کمیته انضباطی و حقوقی، کمیته کورس، پرش، زیبایی و گردشگری فعال شده و با کمک این کمیتهها امیدواریم به ارتقای کیفی کارها کمک شود.
درویشی افزود: یکسری نقاط با ظرفیت را در استان شناسایی کردهایم تا برای رونق سوارکاری گردشگری مورد توجه قرار گیرد و کمیته سه روزه و درساژ و هنرهای رزمی هم فعال شده که نشان میدهد نگاه ما فقط به رشته سوارکاری پرش نیست و رشتههای دیگر را هم اهمیت میدهیم.
وی اظهار داشت: یک هدف جمعی را تعریف کردهایم تا منافع شخصی کنار برود زیرا مهمترین رسالت ما رشد سوارکاری در همه محورهاست و باید هیات رئیسه این اندیشه را جا بیندازد و با اطلاعرسانی درست از شایعات و تهمت و تخریب هم جلوگیری کنیم.
درویشی بیان کرد: در تامین منابع مالی هیات با ارائه راهکار باید دنبال درآمد پایدار باشیم و اعتمادسازی کنیم تا خانوادههایی که فرزندانشان یا خودشان به سوارکاری علاقه دارند بتوانند مشارکت بیشتری در فعالیتهای هیات داشته باشند.
وی اظهار داشت: هیات را باید خودگردان کنیم و دنبال درآمد پایدار باشیم و تلاش ما این است با مساعدت هیات رئیسه به عملی شدن مصوبات و اساسنامه کمک کنیم.
این مسئول ورزشی گفت: کمیتهها از این پس باید گزارش فصلی ارائه دهند و در هر جلسه برنامهها و عملکردها مورد ارزیابی قرار میگیرد.
درویشی افزود: راحتترین کار استفاده از الگوهای موفق است و بازدید هیات رئیسه از باشگاهها و الگوهای موفق را در دستور کار داریم و از باشگاههای موفق کشور هم الگوبرداری خواهیم کرد.
در ادامه از سوارکاران نوجوانان و نونهال شرکتکننده در مسابقات کشوری تجلیل شد.