در 21 منطقه قزوین کتابخانه نداریم
- شناسه خبر: 4505
- تاریخ و زمان ارسال: 24 آبان 1401 ساعت 07:36
- بازدید :
به گزارش ولایت، فاطمه محمدبیگی افزود: در دین مبین اسلام بر مقدس بودن کتاب و کتابخوانی تاکید بسیار شده است و نخستین آیهای هم که بر پیامبر نازل شده دلالت بر خواندن دارد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان قزوین عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب با وجود مشغلههای فراوان ازجمله کتابخوانهای حرفهای هستند و همواره بر توسعه مطالعه و انس با کتاب در میان همه اقشار به ویژه نسل جوان تاکید دارند و در بیانات خود هر جا که از اقتصاد گفتهاند در کنار آن از فرهنگ هم یاد میکنند.
محمدبیگی اظهار کرد: با عنایت به اینکه یکی از برنامههای اصلی دولت مردمی برقراری عدالت فرهنگی در تمام نقاط کشور و اختصاص جایگاه ویژه به حوزه عمومی است؛ شبکه کتابخانههای عمومی بهعنوان یک شبکه مویرگی با بیش از 3700 باب کتابخانه، پس از مدارس و مساجد بزرگترین شبکه فرهنگ عمومی در کشور است که بدون هیچ محدودیتی همه افراد میتوانند از آن استفاده کنند.
وی تصریح کرد: امروزه کتابخانهها به یک مرکز فعال اجتماعی، فرهنگی با بیش از 40 خدمت تبدیل شده که علاوه بر خدمات جاری خود، به ناشنوایان، نابینایان، سالمندان و مهاجرین هم خدمت ارائه میدهد که با تمامی دستاوردها در بین کشورهای منطقه رتبه یک، در جهان اسلام رتبه یک و در آسیا پس از ژاپن، چین و هند رتبه چهارم را داریم.
وی با اشاره به اینکه خدمات ویژه برای مخاطب کودک و نوجوان داریم عنوان کرد: کتابخانهها به بیش از سه میلیون عضو کودک و نوجوان خدمات ارائه میدهند. در مناطق محروم کشور کتابخانهها تنها پایگاه اجتماعی فعال است که نقش مؤثری را در رشد و شکوفایی استعدادهای منطقه ایفا میکند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان گفت: امروزه کتابخانههای عمومی به عنوان سنگرهای مستحکم در صیانت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای مقدس آن ایفای نقش میکند تا در جهت ترویج و تثبیت و تداوم گفتمان انقلاب تاثیرگذار باشد.
وی تاکید کرد: عادت به مطالعه باید از سنین کودکی شکل بگیرد تا تداوم یابد و در بزرگسالی هم نهادینه شود. لذا باید به نقش بیبدیل بانوان اشاره کنیم که در ترویج کتابخوانی بسیار موثر هستند.
این مسئول ادامه داد: بانوان فرهیخته و اهلمطالعه و کتابخوان قطعا در تربیت فرزندان دانا و توانمند موفقتر خواهند بود لذا دعوت میکنیم تا بههمراه فرزندان خود در کتابخانه حضور یابند و علاوه بر مطالعه کتاب در کنار فرزندان از کارگاههای متنوع فرزندپروری، سبکزندگی و روانشناسی بهرهمند شوند.
وی یادآور شد: کتابخانهها بهعنوان مرجع آموزش غیررسمی مکمل آموزش رسمی در مدارس هستند که از مردم شریف قزوین و خیرین محترم میخواهیم در حوزه کتابخانه و ساخت و تعمیر و تجهیز آن همیار ما باشند چرا که 21 منطقه ما فاقد کتابخانه است.