جایگاه زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی باید ارتقا یابد
- شناسه خبر: 16875
- تاریخ و زمان ارسال: 31 تیر 1402 ساعت 08:00
- بازدید :
به گزارش ولایت و به نقل از خانه ملت، فاطمه محمدبیگی در مورد پیشنهاد تشکیل وزارتخانه خانواده، گفت: برای ایجاد هر تغییر و تحول به برش و نگاه دقیق و مرحلهای نیازمندیم، به فرض مثال برای ایجاد وزارت خانواده از شروع تا پایان تشکیل آن باید به گونهای ترسیم کنیم که کاملا مشخص و واضح و بدون ابهام باشد، به نظر میرسد ما هنوز به آن مرحله نرسیدهایم.
مجلس در راس امور است
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز با تاکید بر اینکه مجلس در راس امور است، افزود: در طی سه سال اخیر به عنوان نماینده مردم از نزدیک مشکلات جامعه را دیده و اولویتها را سنجیدهام، عملاً مجلس در راس امور است و در قانونگذاری و ریلگذاریها به وضوح میتوان این مسئله را درک کرد.
رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه در بدو ورود به قوه مقننه جزو مدافعان تشکیل وزارت خانواده بودم؛ یادآور شد: جایگاههای قانونگذاری در کشور ما از اهمیت ویژهای برخوردار است و بر همین اساس در طی فعالیت در مجلس یازدهم بیتردید نظرات کارشناسی بنده هم در برخی از امور تغییر کرده است.
کمیسیون خانواده در مجلس شکل بگیرد
دبیر فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید نگاه ویژهای به مسئله زنان و خانواده داشته باشد، اظهار داشت: ارتقاء جایگاه شورای فرهنگی اجتماعی زنان و مسائل حوزه زن و خانواده در شورای عالی انقلاب فرهنگی یک نیاز است و همچنین در گام نخست «کمیسیون خانواده» باید در مجلس شکل بگیرد تا نظارت بر عملکرد کلیه وزارتخانهها و نهادها در حوزه خانواده مدنظر قرار بگیرد و به تنقیح (اصلاح و بررسی) قوانین برای این مسئله برسیم.
وی در ادامه یادآور شد: قوانین موجود باید براساس این سخن رهبر انقلاب که خانواده پایه و اساس قانونگذاری است، مورد بازبینی قرار بگیرد تا مبناها و اساس قوانین را بر محور خانواده تغییر دهیم؛ چه بسا با تغییر برخی قوانین در این وزارتخانهها و ساختارهای موجود به نتایج مطلوبی برسیم.
نماینده مردم در مجلس یازدهم در پایان خاطرنشان کرد: پیشنهاد شکلگیری ستاد ملی خانواده را میدهیم تا مجلس، دولت، قوه قضائیه و نیروهای مسلح پای کار بیایند و مسائل اورژانسی حوزه خانواده را درمان کنند./ب