ثبت ۷۲ مورد دوقلوزایی در استان
- شناسه خبر: 16024
- تاریخ و زمان ارسال: 17 تیر 1402 ساعت 08:00
- بازدید :
«آیهان» و «ماهلین» فراوانترین اسم در نامگذاری بر نوزادان در استان
طی سه ماهه ابتدای سال جاری، ۷۲ مورد دوقلوزایی و یک مورد سه قلوزایی در استان به ثبت رسید.
علیرضا افسری در گفتوگو با ولایت اظهار داشت: در سه ماهه ابتدای سال جاری؛ سههزار و ۴۱۴ مورد ولادت در استان قزوین به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد: از این میزان، تعداد هزار و ۷۷۴ تولد پسر و تعداد هزار و ۶۴۰ تولد دختر ثبت شده است.
مدیر کل ثبت احوال استان با اشاره به ثبت سههزار و ۴۷۲ واقعه تولد طی سال گذشته در استان، یادآور شد: بر اساس آمارها، تعداد ولادتهای ثبت شده در سال جاری به میزان یک و هفت دهم درصد کاهش داشته است.
وی گریزی نیز به آمار چندقلوزایی در استان داشته و اذعان داشت: از کل ولادتهای ثبت شده، سه هزار و ۲۶۷ مورد تکزایی، ۷۲ مورد دوقلوزایی و یک مورد سه قلوزایی ثبت شده است.
مدیر کل ثبت احوال استان در مورد بیشترین نامهای انتخاب شده در سه ماهه اول سال جاری در استان؛ گفت: پنج نام اول برای پسران به ترتیب آیهان، امیرعلی، آراد، شاهان و آرسام بوده و برای دختران نیز به ترتیب ماهلین، رستا، زهرا، دلوین و فاطمه برای دختران بوده است.
افسری در ادامه گریزی به آمار فوتهای ثبت شده در استان طی سه ماهه اول سال جاری داشته و افزود: طی سه ماهه سال جاری، تعداد هزار و ۸۸۴ نفر در استان ثبت فوت شدهاند که از این تعداد ثبت فوتها هزار و پنج مورد برای مردان و ۸۷۹ مورد برای زنان به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به ثبت هزار و ۵۸۸ مورد فوت در مدت مشابه سال قبل، تصریح کرد: تعداد فوتهای ثبت شده طی این مدت، به میزان هجده و شش دهم درصد افزایش داشته است./ق