توزیع بستههای معیشتی با هدف حمایت از خانوادههای نیازمند
- شناسه خبر: 10892
- تاریخ و زمان ارسال: 20 فروردین 1402 ساعت 09:15
- بازدید :
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) قزوین گفت: سال گذشته ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی ارزانقیمت در مناطق مختلف روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر استان از سوی این نهاد و توسط بنیاد برکت به عنوان بازوی اقتصادی ستاد از محل تبصره ماده ۱۶ به متقاضیان راه اندازی کسب و کار پرداخت شد.
سیدعلی ابراهیمی در گفتوگو با ایرنا، هدف بنیاد برکت از اعطای این گونه تسهیلات را استقرار و پایداری در حوزه اشتغال در مناطق یاد شده دانست و اظهار کرد: فعالیت اجرایی بنیاد برکت در قزوین از سال ۹۸ و از بخش رودبار الموت شرقی و غربی آغاز شده و تاکنون نیز سه هزار و ۷۰۰ طرح در استان و در بخشهای شغلی گوناگون با محوریت مناطق محروم و کمتر توسعه یافته اجرا شده است.
وی کمک به حل مشکلات عمومی جامعه از جمله احداث مراکز آموزشی، حمایت از بخش کشاورزی و کمک به اقشار آسیبپذیر و کمدرآمد را از مهمترین وظایف ستاد اجرایی فرمان امام در استان برشمرد و تصریح کرد: برنامه سوم توسعه که از سال ۱۴۰۰ آغاز شده، این ستاد را به عنوان یک نهاد اجتماعی معرفی کرد تا با استفاده از ظرفیتهای اقتصادی و همراهی با نیروهای انقلابی و جهادی جهت افزایش سرمایه اجتماعی نظام و رفع مشکلات جامعه گام بردارد.
به گفته ابراهیمی، حمایتهای ستاد اجرایی فرمان امام (ره) توسط بنیاد برکت در قالب توانمندسازی و ایجاد اشتغال با ارایه تسهیلات قرضالحسنه، کمک به محرومان و اقشار مستضعف جامعه با توزیع بستههای معیشتی، تامین جهیزیه در قالب برنامههای بنیاد احسان و حمایت از خانوادههای دارای چند قلو، امور بهداشتی، سلامت و جمعیت صورت میپذیرد.
وی، حمایت از خانوادههای محروم و نیازمند در قالب اجرای طرح و رزمایشهای مختلف را از دیگر وظایف ستاد اجرایی فرمان امام (ره) عنوان کرد و گفت: توزیع چهار هزار و ۲۰۰ بسته معیشتی هر یک به ارزش هفت میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، ۲۱ تن گوشت گوسفندی در قالب هشتمین رزمایش احسان و همدلی و ۱۱۲ تن گوشت مرغ در دومین مرحله پویش سفره احسان نبوی طی سال گذشته در بین جامعه هدف و خانوادههای نیازمند از اقدامات این ستاد بود.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: همچنین در دومین مرحله پویش دلگرمی احسان نیز توزیع ۲ هزار و ۲۰۰ قلم انواع البسه، در سومین مرحله این طرح ۱۶۰ دستگاه بخاری گازی و در نخستین مرحله پویش نسیم احسان نیز ۱۹۰ دستگاه کولر آبی در بین جامعه هدف و خانوادههای نیازمند توزیع شد.
ابراهیمی با اشاره به اجرای طرح «اطعام غدیر»، تاکید کرد: برای اجرای این طرح که با همراهی مجموعه و گروههای مردمی فعال با هدف توزیع غذا در عید سعید غدیر بین نیازمندان استان در سال گذشته اجرایی شد، ۲ میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال اعتبار اختصاص یافت.
اعزام زائر اولیهای قزوینی به کربلای معلی
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) قزوین با اشاره به پویش ملی اعزام زائر اولیها به عتبات عالیات با حمایت بنیاد احسان این ستاد، افزود: برای اجرای این طرح یک میلیارد و ۷۸۰ میلیون ریال جهت کمک هزینه اعزام برای ۲۹۶ زائر اولی به عتبات عالیات طی سال گذشته در استان هزینه شد.
وی ادامه داد: همچنین در راستای اجرای طرح سفیر احسان نیز ۴۰۰ نفر از ولی نعمتان ساکن در مناطق کم برخوردار استان قزوین به صورت رایگان در ایام اربعین حسینی به کربلای معلی اعزام شدند.
اعطای تسهیلات قرض الحسنه ۱۰۰ میلیون ریالی به زوج های نابارور
ابراهیمی با اشاره به حمایتهای ستاد در حوزه بهداشت و درمان از خانوادههای نیازمند، اظهار کرد: در راستای اجرای ماموریتهای بنیاد ۱۵ خرداد که در زمینه حمایت از خانوادهها و افزایش جمعیت در مناطق محروم فعال است، تسهیلات قرضالحسنه به ۴۰ زوج نابارور که درمان آنها با موفقیت سپری شده بود، اعطا گردید.
وی یادآور شد: ۲ مرحله از پویش لبخند احسان با هدف ارایه خدمات رایگان دندانپزشکی به بیش از یک هزار نفر از نیازمندان شناسایی شده در مناطق محروم با همکاری گروه جهادی شهید پورمراد و مشارکت هفت دندانپزشک جهادی در سال گذشته صورت گرفت.
این مسئول با اشاره به حمایت ستاد از افراد تحت پوشش بهزیستی نیز تاکید کرد، در «پویش مثبت حرکت» انواع تجهیزات توانبخشی شامل تشک مواج، ویلچر، واکر و عصای جسمی حرکتی در بین معلولان و افراد تحت پوشش بهزیستی استان توزیع و همچنین ۲ میلیارد ریال نیز جهت حمایت از بیماران صعبالعلاج استان تخصیص یافت.
حمایت از خانوادهها با توزیع بستههای آموزشی و خانوادههای دارای چند قلو
این مسئول خاطرنشان کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت و پشتیبانی از خانوادههای چند فرزندی، بنیاد ۱۵ خرداد که از زیر مجموعههای ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به شمار میرود نسبت به شناسایی خانوادههای دارای سه قلو و بیشتر در سطح استان اقدام کرده است.
مدیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) قزوین اضافه کرد: در همین راستا هشت خانواده دارای فرزند سه قلو و بیشتر که متولد ۱۴۰۱ بودند در سطح استان شناسایی شدند که ۲ خانواده در آبیک، سه خانواده در تاکستان، ۲ خانواده در قزوین و یک خانواده نیز ساکن شهرستان البرز بودند.
وی از اهدای یک «بسته لبخند مادری» به این خانوادهها خبر داد و افزود: بستههای یاد شده هر یک به ارزش ۵۰ میلیون ریال و شامل ۴۰ قلم کالای مورد نیاز نوزادان از قبیل لباس، حوله، فلاکس و لوازم مورد نیاز نوزادان بود و پوشک هر یک از این نوزادان به مدت ۶ ماه نیز برعهده بنیاد ۱۵ خرداد قرار گرفت.
ابراهیمی تصریح کرد: در «طرح لبخند مادری» نیز یک عدد کارت هدیه به میزان ۱۰ میلیون ریال به ازای هر نوزاد به این خانودهها اهدا شد و ۱۵۰ میلیون ریال تسهیلات قرضالحسنه و ۲۰ میلیون ریال سپردهگذاری به ازای هر فرزند توسط این نهاد صورت گرفت.
وی از اجرای پنجمین مرحله «پویش مشق احسان» با توزیع پنج هزار و ۱۰۰ بسته آموزشی شامل کیف و لوازمتحریر در میان دانشآموزان کمبرخوردار استان طی سال گذشته خبر داد و گفت: در راستای حمایت از خانوادههای نیازمند ۲۰ سری جهیزیه در قالب «پویش احسانه» بین نوعروسان استان قزوین توزیع شد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) قزوین تاکید کرد: طی سال گذشته همچنین ۲ هزار ۲۸۰ متر ایزوگام جهت نصب در پشت بام ۳۰ خانواده کمبرخوردار در مناطق محروم روستایی و حاشیه شهر با همکاری گروههای جهادی استان محقق شد.
پرداخت تسهیلات ویژه برای حمایت از کشاورزان دیمی کار استان
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان قزوین از پرداخت تسهیلات ویژه برای حمایت از کشاورزان در قالب «طرح ملی جهش تولید در دیمزارها» خبر داد و افزود: با استفاده از علوم دانشبنیان، روشهای نوین آبیاری، خرید تجهیزات و ادوات کشاورزی روز و آموزش نیروی انسانی ماهر میتوان بیشترین بهرهوری را در این زمینه کسب کرد.
وی ادامه داد: در همین راستا ۶۰ فقره تسهیلات قرضالحسنه یک میلیارد ریالی جهت خرید ادوات کشاورزی و حمایت از کشت محصولات دیم از سوی ستاد اجرایی در استان قزوین پرداخت شده و برای ۶۰ نفر نیز به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی شد.
ابراهیمی تصریح کرد: تامین رایگان کودهای اسید آمینه و NPK، تامین رایگان محلول ضدعفونی کننده بذر (بذر مال)، استخدام ۱۱ راننده و هفت مشاور متخصص کشاورزی جهت آموزش به کشاورزان با هدف افزایش بهرهوری محصولات زیر کشت، اعطای کمک هزینه بیمه به کشاورزان به ازای هر هکتار ۵۰۰ هزار ریال جهت بیمه کردن اراضی زراعی زیر کشت از دیگر حمایت های ستاد از بخش کشاورزی استان بوده است.