تعارض تربیتی دانشآموزان در مدارس و خانه آسیبزا است
- شناسه خبر: 45679
- تاریخ و زمان ارسال: 2 آبان 1403 ساعت 07:30
- بازدید :

به گزارش خبرنگار ایرنا، نقی سیاهکالی مرادی در همایش استانی هفته بزرگداشت پیوند انجمن اولیا و مربیان اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در اجرای روشهای تعلیم و تربیت با آن روبه رو هستیم، همرنگ نبودن و در تعارض بودن برخی از شیوههای تربیتی بین خانواده و مدارس بوده و نیاز است تا خانوادهها و مدیران مدارس به فهم مشترکی از تعلیم و تربیت دانشآموزان دست پیدا کنند.
وی افزود: پیوند انجمن اولیا، مدارس و خانوادهها میتواند در شکلدهی فهم مشترک و درست تعلیم و تربیت دانشآموزان نقش بسیار پررنگ و سازندهای داشته باشد و اگر امروز در تعالیم مدارس و خانوادهها تعارض وجود داشته باشد، دانشآموزان با سردرگمی مواجه شده و این موضوع آسیبهای اجتماعی زیادی را متوجه آنها میکند.
سیاهکالی مرادی خاطرنشان کرد: در حالی که برخی به اشتباه فکر میکنند بحث تعلیم و تربیت فقط در مدارس و توسط معلمان و مدیران است، اما بخش بزرگی از تعلیم و تربیت کودکان در درون خانواده شکل میگیرد و اولین جایگاه برای یک کودک، مادر و خانواده است.
وی تصریح کرد: سلامت روحی و روانی دانشآموزان به مراتب از سلامت جسمی آنها نیز مهمتر است، چرا که آسیب جسمی در خودآگاه و ظاهر مشخص بوده ولی آسیب روحی و روانی در ناخودآگاه اتفاق می افتد و ممکن است سالها به فرد آسیب برساند.
مدیرکل آموزش و پرورش قزوین یادآور شد: ارتباط انجمن اولیا و مربیان یک رابطه دوسویه برای ارتقای سلامت روحی، روانی و جسمی دانشآموزان بوده و در تعلیم و تربیت مشترک و موثر کودکان و نوجوانان نقش بسزایی دارد، والدین با نقشآفرینی موثر در انجمنهای اولیا و مربیان زمینه رشد فکری و تربیتی فرزندان خود را فراهم میکنند.