«ترک تحصیل» از نتایج حضور افراطی دانشآموزان در فضای مجازی است
- شناسه خبر: 47701
- تاریخ و زمان ارسال: 29 آبان 1403 ساعت 07:30
- بازدید :

به گزارش خبرگزاری فارس، رحمان درویش حداد در جلسه کمیته تخصصی اجرای پروژه ملی نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان استان قزوین (طرح نماد) که در سالن جلسات دادگستری استان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به آسیبهای اجتماعی موجود در دنیای حاضر از سوی دیگر ارتباطات، فضای مجازی، دسترسی بدون ضابطه و نامحدود به اطلاعات توسط دانشآموزان افزایشیافته و دانشآموزان را به مقایسه زندگی خود با افراد در فضای مجازی تشویق کرده و موجب بروز افسردگی و حتی ترک تحصیل آنان میشود. وی افزود: بر اساس ماده شش قانون حمایت از اطفال و نوجوان مجموعهای از تکالیف برای دستگاههای عضو این طرح با هدف نظارت و پایش بر امور تحصیلی و رفتاری دانشآموزان تدوین شده است و آموزشوپرورش نیز به عنوان متولی، وظیفه اجرا و نظارت بر این طرح را برعهده دارد.
معاون پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای مرکز استان قزوین عنوان کرد: والدین و معلمان باید با طرح نماد آشنا شده و آن را به همه معرفی کنند.
وی در پایان با بیان اینکه فلسفه «طرح نماد» حمایتی است، گفت: شاهد اقدامات خوبی در خصوص حمایت از اطفال و نوجوانان هستیم که میتوان به تشکیل دادگاههای ویژه با حضور قاضی و مشاور، تشکیل پرونده شخصیت برای اطفال قبل از دادگاه و ارائه به قضات، الزام به تعیین وکیل تسخیری برای اطفال، تفاوت نوع مجازات اطفال با بزرگسالان، استفاده بیشتر از نهادهای ارفاقی و حضور مستمر در جلسات نماد توسط نمایندگان دستگاه قضایی اشاره کرد.
در این جلسه مدیران و نمایندگان دستگاههای اجرای گزارشی از اقدامات صورت گرفته در این زمینه را ارائه کرده و مقرر شد تا جلسات طرح نماد به ریاست فرمانداران در شهرستانها برگزار شود و این طرح به عنوان یکی از دستور جلسات شورای پیشگیری شهرستان مطرح شود.