بیش از ۹ هزار شهروند قزوینی از ابتدای سال جاری خون اهدا کردند
- شناسه خبر: 15179
- تاریخ و زمان ارسال: 4 تیر 1402 ساعت 08:00
- بازدید :
عباس طالبیان در گفتوگو با ایرنا با بیان اینکه برخی داوطلبان اهدای خون به دلایل پزشکی و برای حفظ سلامت خود امکان اهدا را ندارند، افزود: تعداد مراجعه به پایگاههای انتقال خون استان قزوین برای اهدای خون در این مدت ۱۳ هزار و ۸۸۰ نفر بود.
وی اظهار کرد: از بین خوندهندگان، پنج هزار و ۹۱۲ نفر معادل حدود ۶۰ درصد از مجموع اهدای خون انجام شده اهداکنندگان مستمر هستند.
این مسئول با بیان اینکه از جمع اهداکنندگان یاد شده ۶۱۱ نفر از بانوان بودند، اظهار کرد: آمار اهدای خون بانوان در کشور و استان ما پایین است و تلاش داریم تا با فرهنگسازی و فعالیتهای ترویجی این آمار را به بالای ۱۰ درصد برسانیم.
مدیرکل انتقال خون استان به آمار اهدای خون در مدت مشابه سال گذشته نیز اشاره کرد و یادآور شد: در مدت مشابه سال گذشته ۱۴ هزار و ۲۲۱ مراجعه برای اهدا داشتیم که از این تعداد ۱۰ هزار و ۶۶۲ نفر موفق به اهدای خون شدند.