به هیچکس اجازه تحقیر و سلطه را نمیدهیم
- شناسه خبر: 70701
- تاریخ و زمان ارسال: 14 آبان 1404 ساعت 07:30
- بازدید :

همزمان با فرا رسیدن روز ۱۳ آبانماه که با عنوان روز ملی مبارزه با استکبار و روز دانشآموز نامگذاری شده است؛ دانشآموزان و اقشار مختلف مردم قزوین در اقصی نقاط استان با حضور در مسیرهای اعلام شده؛ در راهپیمایی این روز شرکت کردند.
به گزارش ولایت؛ دانشآموزان و شرکتکنندگان در این راهپیمایی در حالی که پلاکاردهایی مزین به نام و تصویر شهدا داشتند؛ با سر دادن شعارهایی همچون «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسراییل» بار دیگر انزجار و نفرت خود را از مستکبران دنیا نشان دادند.
راهپیماییکنندگان در قزوین پس از طی مسیر میدان میرعماد در میدان آزادی گرد هم آمده و بر تداوم ایستادگی برای تحقق آرمانهای انقلاب تاکید کردند.
آمریکا در طول تاریخ به ملت ایران خیانت کرده و منشاء شقاوت بوده است
سردار رسول سناییراد در ادامه این مراسم با بیان اینکه ۱۳ آبان ماه روز بزرگی در تاربخ کشور ماست؛ گفت: این روز بزرگ، حماسه ایستادگی در برابر استکبارهای جهانی است.
وی در ادامه با اشاره به جنایات فراوان و بیشمار آمریکا بر علیه ملت ایران به دیگر ملتهای آزاده ادامه داد: آمریکا در طور تاریخ برای ملت ما منشاء شقاوت و خیانت بوده است؛ امروز هم بیش از هر دوره دیگر میبینیم که چطور آمریکاییها به انجام جنایت اعتیاد پیدا کردهاند.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی- سیاسی فرماندهی کل قوا با اشاره به خیانتها و جنایات آمریکایی بر علیه ملت ایران چه پیش از انقلاب و چه پس از آن؛ اظهار داشت: در جنایت جنگ تحمیلی دوازده روزه همگان دیدند که چطور آمریکاییها کنار و همراه صهیونیستها بودند.
وی با گرامیداشت روز ۱۳ آبان ماه؛ از اشغال سفارت آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام گفته و افزود: از دلایلی که دانشجویان تصمیم گرفتند لانه جاسوسی را به اشغال در بیاورند؛ جلوگیری از کودتای خود آمریکاییها بود.
تسخیر لانه جاسوسی به دست دانشجویان به نوعی اقدامی پیشدستانه برای جلوگیری از جنایتهای پیش رو بود
سردار سنایی راد در ادامه با اشاره به شرارتهای خصمانه آمریکا در کشورهای دیگری چون شیلی؛ تصریح کرد: تسخیر لانه جاسوسی به دست دانشجویان به نوعی اقدامی پیشدستانه برای جلوگیری از جنایتهای پیش رو بود و امروز من و شما جمع شدیم تا از این حماسه تجلیل کنیم و از کسانی که این حماسه را خلق کردند قدرشناسی داشته باشیم.
وی در ادامه تاکید کرد: برخی تصورشان این است که ما اگر لانه جاسوسی آمریکا را نمیگرفتیم آمریکا تحریک به جنایت نمیشد؛ اما به آنها میگوییم بروید و تاریخ معاصر را ورق بزنید که چطور آمریکا با خوی استکباری خود در کشورهای مختلف دست به آشوب و جنایت زده است.
سردار سناییراد با گرامیداشت نام و یاد امام خمینی(ره) افزود: امام عزیز با انقلاب بزرگش، به این ملت آبرو داد و ملت ایران با ایستادگی در برابر زورگویی آمریکا در جهان اعتباری کسب کرد.
وی با بیان اینکه برای مقابله با جهانخواری، ظلم و استبداد چارهای جز قوی شدن و مقاومت نیست؛ اذعان داشت: با همین ویژگی بود که در جنگ هشت ساله ایستادیم و به این جمعبندی رسیدیم که در تجهیز امکانات دفاعی بایستی روی پای خودمان بایستیم؛ از این رو از این دوران الهام گرفتیم، موشک بسازیم.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی- سیاسی فرماندهی کل قوا در ادامه با اشاره به خودنمایی توان موشکی ایران در جنگ ۱۲ روزه؛ از این توانایی به عنوان یک قدرت بازدارنده در برابر دشمنان یاد کرده و تصریح کرد: توان موشکی ما موجب شد اسرائیلیها به هدف نرسند.
وی با بیان اینکه اسرائیلیها آمده بودند تا آمریکاییها را برای تسلیم کردن ما در مقابلشان کمک کنند؛ تصریح کرد: در جنگ دوازده روزه هم آمریکاییها بودند هم اسرائیلیها و هم بخشی از ناتو؛ اما ما با اتکای به خدا و خودمان ایستادیم این رو مدیون امام عزیز و شهدایی هستیم که در این مسیر پرافتخار گام برداشتند. آنچه موجب شد در جنگ پیروز شویم؛ اقتدار ما بود و پیروزی در جنگ اثبات اقتدار ما بود.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی- سیاسی فرماندهی کل قوا در ادامه با اشاره به اقدامات رئیسجمهور فعلی آمریکا؛ گفت: امروز باید چهره منفور آمریکا را در رفتار ترامپ شناخت که حتی به متحدان خود هم رحم نمیکند.
وی به حمله اخیر صهیونیستها به قطر اشاره داشته و اذعان داشت: کشور قطر با حضور آمریکاییها مورد تجاوز قرار گرفت؛ این چهره منفور در نشست شرم الشیخ حتی متحدان اروپایی را به تمسخر گرفت.
این مسئول در پایان تصریح کرد: ما ملتی هستیم که به هیچ کس اجازه تحقیر نمیدهیم و ۱۳ آبان ماه، نمادی از ایستادگی و مقاومت برای حفظ استقلال و عزت و نرفتن زیر بار سلطه است.
گفتنی است در ادامه این مراسم ضمن قرائت قطعنامه روز ملی ۱۳ آبان ماه، پرچم آمریکا به آتش کشیده شد.





