بهرهمندی ۳۴ روستای قزوین از نعمت گاز در دهه فجر
- شناسه خبر: 29443
- تاریخ و زمان ارسال: 9 بهمن 1402 ساعت 07:40
- بازدید :

علی حجتیپور در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته تا سال ۱۴۰۳ و با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال، بهرهمندی ۹۱ روستای استان از نعمت گاز در دستور کار این شرکت قرار داده شده است.
وی با اشاره به بهرهمندی ۶۳۴ روستای استان از نعمت گاز طبیعی، خاطرنشان کرد: 6/92 درصد از خانوارهای روستایی استان به طور کلی از نعمت گاز بهرهمند هستند که با پایان طرح گازرسانی در دست اجرا تا پایان سال ۱۴۰۳، این رقم به 9/96 درصد افزایش مییابد.
وی به عملکرد دولت سیزدهم در حوزه گازرسانی به روستاهای استان اشاره کرد و گفت: طی مدت ۲ سال و نیم گذشته در زمینه مشترکان گاز ۴۰ درصد افزایش مشترک داشتیم و در عین حال نیز ۶۹۳ کیلومتر عملیات شبکهگذاری، ۷۰۴ مورد مشترک صنعتی و بهره مندی ۷۷ روستا از نعمت گاز از جمله این اقدامات بوده است.
حجتیپور تصریح کرد: در سفر اردیبهشت ماه سال گذشته رئیسجمهور به استان، برنامه گازرسانی به ۱۳۳ روستا در دستور کار شرکت گاز قزوین قرار گرفت اما تاکنون این تعداد به ۱۴۷ روستا (یعنی بیش از مصوبات سفر، در برنامه این شرکت قرار گرفته که از این تعداد تاکنون ۵۶ روستا گازدار شدهاند.
این مسئول با اشاره به اینکه با گازرسانی به ۱۴۷ روستای استان بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ خانوار روستایی از نعمت گاز طبیعی بهرهمند خواهند شد، اضافه کرد: هزینه گازرسانی به روستاهای یاد شده هفت هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال اعتبار برآورد شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان در خصوص تعرفههای جدید مصرف گاز، خاطرنشان کرد: تعرفههای گاز خانگی و کشاورزی تغییر نداشته اما در بخش صنعتی و تجاری، تعرفهها بر اساس نرخ خوراک پتروشیمی تعیین میشود.
وی با اشاره به مسئولیتهای اجتماعی صورت گرفته در این شرکت، افزود: تخصیص۵۰ میلیارد ریال اعتبار به منظور لولهکشی داخلی منازل مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) و سازمان بهزیستی، اشتراکپذیری رایگان هشت هزار و ۴۶۹ مشترک، معافیت گاز بهای هفت هزار و ۵۲۲ خانوار مددجوی کمیته امداد و بهزیستی از جمله اقدامات شرکت گاز استان در خصوص مسئولیتهای اجتماعی به شمار رفته است.
حجتیپور با اشاره به تمهیدات انجام شده برای کاهش آسیب بخش صنعتی در دوره پیک مصرف گاز، گفت: اطلاعرسانی در خصوص تهیه و تامین زیرساخت استفاده از سوخت مایع به عنوان جایگزین گاز طبیعی، برگزاری جلسات مدیریتی و کارشناسی متعدد با متولیان امور صنایع، برنامهریزی و اولویتبندی صنایع در گروههای مختلف، پایش مصارف سایر گروهها جهت رعایت الزامات مدیریت مصرف و رایزنی با دیسپچینگ ملی گاز به دلیل سهم بیشتر این استان در تامین انرژی واحدهای تولیدی، از جمله اقداماتی بود که در این زمینه به کار گرفته شد.
مدیرعامل شرکت گاز استان از شهروندان استان خواست تا با مصرف بهینه گاز، رعایت دمای ۱۸ تا ۲۱ درجه در منازل، رعایت دمای ۱۸ درجه سانتیگراد در محل کار، استفاده از لباسهای گرم در خانه، انسداد دریچههای کولر، استفاده از پردههای ضخیم برای درها و پنجرهها و فعال کردن دربهای اتوماتیک، از هرگونه هدررفت گاز پیشگیری و در مصرف آن دقت کنند.